2 anmeldelser
Med denne Wet Lube fra Muc-Off får du en kjedeolje som er ultra-holdbar, og er spesielt designet for å utmerke seg over lange avstander samt i våte og mudrede forhold. Kjedeoljen er biologisk nedbrytbar, og reduserer friksjon…
Les mer
NOK 103,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Med denne Wet Lube fra Muc-Off får du en kjedeolje som er ultra-holdbar, og er spesielt designet for å utmerke seg over lange avstander samt i våte og mudrede forhold. Kjedeoljen er biologisk nedbrytbar, og reduserer friksjon og energiforbruk.

Bruk
Kjedeoljen fra Muc Off kan anvendes til MTB-, sykkelcross-, landeveis- og pendlersykler. Før du skal bruke kjedeoljen er det viktig at du renser og rengjør kjedet grundig. Deretter skal du sørge for at området der Wet Lube skal påføres er tørt, og etter dette påføres en moderat mengde kjedeolje på innsiden av kjedet mens pedalene dreies i motsatt retning; til slutt tørker du bort overskytende kjedeolje og kjedet er klart til bruk.

Spesifikasjoner

  • Wet Lube - Kjedeolje
  • Inneholder: 120 ml.
  • Reduserer friksjon og energiforbruk
  • Avviser vann på kjedet
  • Biologisk nedbrytelig
  • Lett å påføre

Kvalitetsnivå
Du får en kjedeolje som er enkel å påføre idet den har en smart pipette for bruk. Wet Lube er biologisk nedbrytbart og er basert på vegetabilsk olje, slik at du er sikret en økologisk beskyttelse. Kjedeoljen gjør seg særlig godt i våte og gjørmete forhold, og avviser alle former for vann.

EAN: 5037835967005

14.02.2019
Super god kæde olie. Virker bare super godt.
04.10.2017
Virker præcis efter hensigten, 100% perfekt!