Praktisk pleiesett fra Finish Line der det mest nødvendige i forbindelse med rengjøring og smøring er samlet i én pakke. Bruk Finish Line Wet Lube: Hvis oljen anvendes under tørre eller støvete forhold, anbefaler vi at man tø…
Les mer
NOK 219,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Praktisk pleiesett fra Finish Line der det mest nødvendige i forbindelse med rengjøring og smøring er samlet i én pakke.

Bruk Finish Line Wet Lube:

Hvis oljen anvendes under tørre eller støvete forhold, anbefaler vi at man tørker av kjedet for overflødig olje før bruk, slik at man unngår at den tiltrekker for mye skitt. Siden denne oljen kom på markedet er den blitt det mest foretrukne smøremiddelet blant mange profesjonelle under Off Road-forhold på grunn av dens evne til å være vedholdende selv under ekstreme, våte betingelser og under salte, luftige kyststrekninger. Oljen kan også anbefales til bevegelige deler på sykkelen da den gir en ultimat smøreevne og beskyttelse, det vil dog kreve en hyppigere rengjøring.

Spesifikasjoner

  • Finish Line Cross Country Wet Lube
  • Dryppflaske med 120 ml.

Miljø:
Oljen er biologisk nedbrytbar da den består av mellom 20 og 60% basisoljer og vil nedbrytes innen 28 dager når den kommer i kontakt med bakterier fra jorden. Oljen er ikke giftig når den brukes i mengdene den er ment til, og inneholder ingen kreftfremkallende eller farlige luftforurensede ingredienser. Oljen overholder alle miljøregler i Europa når den anvendes som tiltenkt.

Bruk Bike Wash
Bruk Bike Wash fra Finish Line for å lette rengjøring av din sykkel. Med denne sykkelvasken slutt på skrubbing og skuring og bruk av en mase krefter når sykkelen skal rengjøres. Med denne Bike Wash Finish Line kan du raskt og enkelt få rengjort sykkelen, samtidig som Bike Wash beskytter alt av metall og aluminium på sykkelen.
Bruk væsken over de skitne delene, la det sitte litt og skyll etter med vann eller bruk en klut til å tørke etter med. Bike Wash kan du bruke til å rengjøre alle steder på sykkelen. Sete, bremser, styrebånd, hjul og alle typer ramme (også karbon og aluminium) kan rengjøres med denne sykkelvasken.

Spesifikasjoner

  • Finish Line Bike Wash 120 ml.
  • Miljøvennlig og biologisk nedbrytbar
  • Kan brukes innendørs og utendørs

Sikkerhet
Super Bike Wash og State of The Art samarbeider om å skape effektive og miljøvennlige rengjøringsprodukter. Super Bike Wash er ikke giftig og oppfyller de høyeste, bionedbrytbare standarder. Produktet kan sikkert og trygt brukes innendørs eller utendørs.

Bruk Multi degreaser
Denne Eco Tech2 degreaser har 100 % biologisk nedbrytbare oppløsningsmidler og kan brukes til avfetting av kjeder, tannhjul, for- og bakskifter, gummi, plastkomponenter, deler med O-ringer og pakninger. Rengjøring klares raskt og tiden du sparer ved rengjøring gir deg mer tid til sykling. Etter bruk trenger du ikke skylle etter med vann.

Spesifikasjoner

  • Finish Line Multi Degreaser
  • Sprayflaske med 120 ml.

EAN: 5707965234659

Ingen anmeldelser for dette produktet.