1 anmeldelser
Dette er en Shimano Ultegra / XT HG701-Quick link-kjede til 11-giret kassett og monteres også med Shimano Quick-Link som er vesentlig enklere enn å montere med kjedeklinke. Det er et ytterst holdbart og gjennomført kjede, som…
Les mer
NOK 379,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 20.00
Prisgaranti. Prisgaranti på alle varer.
Oppnå gratis frakt Gratis frakt ved NOK 899,00
'

Dette er en Shimano Ultegra / XT HG701-Quick link-kjede til 11-giret kassett og monteres også med Shimano Quick-Link som er vesentlig enklere enn å montere med kjedeklinke. Det er et ytterst holdbart og gjennomført kjede, som passer til Shimano Ultegra samt Shimano XT.

Bruk
Dette Shimano 11-girede kjedet skal benyttes til Shimanos 11-girgrupper. Du kan både bruke den til landeveis- og terrengsykkelserien, herunder særlig Shimano Ultegra, samt Shimano XT. Kjedet er utviklet med en Sil-Tec-teknologi som gir 6+% mindre friksjon, 2,7 dB mindre støy samt 30% mer beskyttende mot søle; dermed holder den 20% lengre enn de eldre typer kjeder som ikke har denne teknologien.

Spesifikasjoner

  • 11-giret kjede
  • 116 kjedeledd
  • Vekt: 257 gram (114 ledd)
  • Bindeledd: Quick-Link
  • Type: HG-X11
  • Modell år: 2015

Montering
Dette Shimano CN-HG-701-kjedet har 116 kjedeledd og samlestift. Når du monterer kjedet, skal det kortes i lengden for å få det samme antall ledd som det kjedet du tidligere har brukt på sykkelen. Vi anbefaler at du leser monteringsmanualen nøye.�

Sikkerhet og kvalitet
Shimano produserer deres komponenter i mange forskjellige kvalitetsnivåer for å dekke syklisters behov. Innenfor Shimanos rekke av komponentgrupper henger pris og kvalitet alltid sammen, og innenfor landeveisgrupper eksisterer det i alt ni forskjellige. Denne modellen ligger som nummer to i serien der nummer én er den beste kvaliteten.

Vedlikehold
Kjedet bør holdes rent for søle og skitt, og smøres etter behov så kjedeledet kan beveges lett. Se PDF-fil nederst på siden for montering.

EAN: 4524667906803

24.04.2018
Helt ok