6 anmeldelser
Speedplay-klosser til Zero-pedaler. Disse klossene gjør det lettere å gå i et par sykkelsko. Den gummibelagte overflaten på skoene gjør at de ikke blir glatte å gå i. Det følger med gummideksler til klossene som beskytter klo…
Les mer
NOK 889,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Speedplay-klosser til Zero-pedaler. Disse klossene gjør det lettere å gå i et par sykkelsko. Den gummibelagte overflaten på skoene gjør at de ikke blir glatte å gå i. Det følger med gummideksler til klossene som beskytter klossene mot skitt.

Bruk
Disse klossene passer til Speedplays Zero og Zero Aero-pedaler. Til klossene følger det et sett deksler som lett kan skrus inn i klossene og dermed beskytte mot støv som trenger inn.

Spesifikasjoner

  • Skruer til montering medfølger
  • Gummideksler til å legge under klossen, slik at den følger skosålen
  • Mulighet for å justere float (frigangen) fra 0 til 15 grader før klossen utløses.
  • Vekt pr kloss 69 gram
  • Skjema som forteller deg hvilke festeplater du skal bruke til dine sko følger med.
  • Materiale: Plast og aluminium
  • Farge: Gul

Montering
Det følger med en monteringsveiledning med klossene. Klossene kan monteres på de fleste racersykkelsko med tre skruehull. Når du skal montere på klossene, er det viktig at du går forsiktig fram. Sentrum av klossen skal sitte rett over akslingen på pedalen. Som du kan se på bilde 3, skal midten på klossen være montert slik at den sitter cirka midt på forfoten. Klossen kan også justeres sideveis. Det kalles q-faktoren. Du må sørge for at klossen ikke skraper mot kranken når du sykler. I tillegg bør du sørge for at skoen er parallell med krankarmen.

Til monteringen trenger du en stjerneskrutrekker størrelse nr. 2. Bunnplatens skruer må ikke skrues til mer enn 4 Nm. Den øverste platen i metall skrues til med 2,3 newtonmeter. For å justere float, bruk en stjerneskruetrekker med størrelse nr. 1

Kvalitetsnivå
Speedplay er verdenskjent for sine pedaler, og tilbyr brukeren maksimal komfort. Gjennom en lang utviklingsprosess hvor nytenkende teknologier skapes, skapes klosser og pedaler med høy kvalitet. Kunden kan derfor føle seg trygg ved kjøp av produkter fra Speedplay.

Vedlikehold
Selve klossen krever ikke så mye vedlikehold. Det er viktig å etterspenne den etter noen turer. Et par dråper tørrolje på fjæren med en måneds mellomrom er fint. Det er også god idé å gi gjengene i skoen litt olje eller fett før du skrur på klossene.

EAN: 0817500011159

17.05.2019
Lever helt op til forventningerne og dejligt med de beskyttende gummi trædeflader
29.07.2015
Hurtigt og nemt at montere.
04.08.2014
Mistede den ene gamle klampe ved et styrt, hvor den gik i stykker. Super, at de ikke er dyrere end de så er som ekstra sæt.
17.02.2014
har ikke prøvet dem endnu
10.01.2014
Bedste klampesytem
08.04.2013
Hej Helt Perfekt ;o)