Gratis frakt*
999 NOK
365 dagers returrett

Utendørs Kjøkkenutstyr

Når du skal ut og overnatte i det fri er det mange ting man er vant til å ha i hjemmet som man ikke har tilgjengelig. Bare det å koke vann kan være vanskelig hvis du ikke har det riktige friluftsutstyret med. Det behøver hverken å ta mye plass, koste mye, eller være vanskelig å lage mat på en mer primitiv måte.

I dag finnes det et stort utvalg av kjøkkenredskaper til dine teltturer som enkelt kan pakkes og tas med over alt. Hos Atredo har vi kjøkkensaker i god kvalitet som holder til litt av hvert.
Når du skal lage mat i det fri, krever det utstyr med fokus på funksjonalitet og praktisk bruk så det både er enkelt å tilberede maten og enkelt å rengjøre etter bruk.

Kjøkkensaker til både camping, telt- og fotturen

Uansett om du lager mat over bål eller på en primus krever det kjøkkenutstyr som egner seg til friluftslivet. Mye av det utstyret som du kan få til både tilberedning av maten samt bestikket, kan ha flere funksjoner og på denne måten kan et mindre sortiment av kjøkkenutstyr oppfylle flere funksjoner og oppakningen kan holdes til et minimum.

Det enkle livet når du er på tur i det fri og den avkoblingen du får fra hverdagen gir flere og flere lyst til å eksperimentere med friluftslivet. Selv om det gjerne skulle vært så enkelt og en smule primitivt å være på telttur, skal det fremdeles være komfortabelt. Her betyr det veldig mye om du har det nødvendige av kjøkkenutstyr med.

Selv når vi er på en avslappende teltfeire betyr det mye å kunne lage et godt måltid som man kan samles om og nyte uansett hvor primitive forholdene ellers måtte være.
For å kunne kose seg med å lage mat og faktisk kunne tilberede et godt måltid, krever det tross alt at du har noe kjøkkensaker som egner seg til friluftsliv. Hos Atredo har vi et sortiment hvor du kan finne alt det nødvendige kjøkkenutstyret til turen i det fri.