Gratis frakt*
799 NOK
365 dagers returrett

Hos Atredo.no finner du ikke bare sykler og sykkeltilbehør. Du finner også ulike typer leketøy for både barn og voksne. Vi har blant annet et stort utvalg av triksesparkesykler, wave- og skateboards og rulleskøyter.


Bevegelse er sunt, og det er mange måter å få mosjon på. Det er mange som ikke synes det er så gøy å løpe eller sykle en tur. Men heldigvis finnes det mange andre måter å få mosjon på.

I denne kategorien finner du et stort utvalg av forskjellige typer leketøy til både barn og voksne, alt fra sparkesykler til de minste til triksesparkesykler til juniorer og voksne.

I stedet for å kjempe med både samvittighet og lyst, kan du kanskje finne inspirasjon her til en måte å få både moro og utfordrende mosjon på.

Felles for mange av produktene vi har i leketøykategorien er at de utfordrer balanseevnen. I en tid hvor stadig flere plages av følger av for dårlig muskulatur rundt ryggen, er balansetrening viktigere enn noensinne.
Du kan velge å legge deg på gulvet og gjøre en masse situps og andre monotone øvelser som styrker musklene dine, men du kan få enda bedre trening ved å gi deg i kast med å lære å sykle på etthjulssykkel, eller prøve deg på et par freeline skates.

De to siste øvelsene er riktignok ikke like enkle som det er å gjøre situps, men det er garantert morsommere.

Hvis du ikke har noe i mot å vise din lekne side, finnes det også mange andre former for balanseøvelser. Du kan f.eks. prøve deg på et par vanlige rulleskøyter, en triksesparkesykkel og kanskje en rampe eller et skate- eller waveboard.

Freeline skates er det aller nyeste innen kategorien street. Freeline skøyter er en utfordring til skateren som ikke synes det er spennende nok å kjøre på skateboard. Freeline skates er virkelig balansekrevende og bør oppleves.