Dette er Pukys klassiske scooter, som i flere tiår har vært kjent for sin gode kvalitet og sin ferdige og barnevennlige design. Barnet ditt bestemmer takten på denne scooteren selv og lar den komme lenger rundt. Scooteren tr…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Dette er Pukys klassiske scooter, som i flere tiår har vært kjent for sin gode kvalitet og sin ferdige og barnevennlige design. Barnet ditt bestemmer takten på denne scooteren selv og lar den komme lenger rundt. Scooteren trener barnets balanse og koordineringsevne og gir det en følelse av hastighet, som er viktige trekk ved barnets utvikling.

applikasjon
R1-scooteren gjør barnet ditt mer mobil mens du trener en rekke viktige ferdigheter. Scooteren er designet i en deilig rosa eller rød farge som appellerer til enhver jentejente. Sikkerhetshåndtak er montert på pumpehjulet, slik at de små hendene ikke sklir av styret. Og dessuten er det polstring på styret, noe som kan redusere skaden i tilfelle en krasj.

spesifikasjoner

  • Farge: Nydelig rosa eller rød
  • Høydepunkter
  • Fra 2 år / 90 cm

Når du kjøper et Puky-produkt, får du en forlenget garanti på 5 år hvis du registrerer deg innen 4 uker etter kjøpsdatoen. Du kan registrere deg her.

Available variants:

Pink, RødDenne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.