Den smarte Wutsch-løpesykkelen fra Puky er skapt for barnet som allerede har lært seg å gå trygt, men fortsatt trenger en løpesykkel for større bevegelighet. Samtidig trener løpesykkelen ditt barns balanseevne, slik at den m…
Les mer
NOK 675,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Den smarte Wutsch-løpesykkelen fra Puky er skapt for barnet som allerede har lært seg å gå trygt, men fortsatt trenger en løpesykkel for større bevegelighet. Samtidig trener løpesykkelen ditt barns balanseevne, slik at den med tiden kan være klar til å erstatte firhjulingssykkelen med en tohjulet. Løpesykkelen er utviklet med et ergonomisk sete som støtter ditt barn og gjør sykkelen barnevennlig. For at sykkelen også skal være foreldrevennlig, er den utstyrt med bærehåndtak og (kanskje viktigere) stille hjul.

applikasjon
Denne 4-hjulede løpesykkelen skiller seg ut fra mange andre lignende løpesykler ved å ha en pendelaksel som tillater en begrenset sidehelling av forakselen. Det hjelper til med å forbedre utviklingen av barnets bevegelse og motoriske ferdigheter, sammenlignet med løpesykler som bare har en stiv aksel. Sykkelen passer for barn fra 1,5 år eller i en høyde fra ca. 80 cm.

Bruk følgende verktøy for montering:

1. Skiftenøkkel 10 mm

2. unbrakonøkkel 5 mm

spesifikasjoner

  • Fargen rød
  • Ergonomisk sete med bærehåndtak
  • Pendelakselen foran
  • Sikkerhetshåndtak
  • Lavt støy hjul
  • Slagbestandig pulverlakk
  • Maks belastning: 20 kg
  • Vekt: 2,8 kg
  • CE-godkjent

Sikkerhet og kvalitet
Løpesykkelen er laget med sikkerhetshåndtak som sikrer at barnets hånd ikke sklir av styret. Du får en sykkel der barnet og funksjonaliteten tas i betraktning under produksjonen, og dermed er det en sykkel som varer i mange år og kan brukes.

Vedlikehold
Siden denne løpesykkelen fra Puky ikke har kulelager, kjetting og luft i dekkene, krever den ikke vedlikehold som vanlige sykler. Hvis du vasker den 1-2 ganger i året, vil sykkelen holde seg pen i mange år.

Når du kjøper et Puky-kjøretøy, får du en utvidet garanti på 5 år hvis du registrerer deg innen 4 uker etter kjøpsdatoen. Du kan registrere deg her.

EAN: 4015731030291Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.