4 anmeldelser
Den smarte Wutsch-løpesykkelen fra Puky er skapt for barn som allerede har lært seg å gå trygt, men likevel trenger en løpesykkel for større mobilitet. Samtidig trener løpesykkelen barnets balanseevne, slik at man med tiden k…
Les mer
Tilbudet utløper 31.12.2030
Før 675,00
NOK 518,65
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Den smarte Wutsch-løpesykkelen fra Puky er skapt for barn som allerede har lært seg å gå trygt, men likevel trenger en løpesykkel for større mobilitet. Samtidig trener løpesykkelen barnets balanseevne, slik at man med tiden kan bli klar for å erstatte firhejussykkelen med to hjul. Løpesykkelen er utformet med et ergonomisk sete som støtter barnet ditt og gjør sykkelen barnevennlig. For at sykkelen også skal være foreldrevennlig, er den utstyrt med et bærehåndtak og (kanskje enda viktigere) stillegående hjul.

Bruk
Denne 4-hjulede løpesykkelen skiller seg ut fra mange andre lignende løpesykler ved å ha en pendelaksel, som tillater en begrenset sidehelling av forakselen. Det bidrar til å forbedre utviklingen av barnets bevegelse og motoriske ferdigheter sammenlignet med løpesykler som bare har en stiv aksling. Sykkelen egner seg for barn fra 1,5 år eller med en høyde på ca 80 cm.

Til monteringen trenger du følgende verktøy:

1. Gaffelnøkkel 10 mm

2. Unbrakonøkkel 5 mm

Spesifikasjoner

  • Farge: Rosa/Bringebærfarget
  • Ergonomisk sete med bærehåndtak
  • Flytende aksel foran
  • Sikkerhetshåndtak
  • Stillegående hjul
  • Slagfast pulverlakk
  • Maks belastning: 20 kg
  • Vekt: 2,8 kg
  • CE-godkjent

Sikkerhet og kvalitet
Løpesykkelen er produsert med sikkerhetshåndtak som sikrer at barnets hånd ikke sklir av styret. Du får en sykkel der er det tenkt på barnet og funksjonalitet gjennom produksjonen, og dermed er det en sykkel som holder i mange år og tåler å bli brukt.

Vedlikehold
Da denne løpesykkelen fra Puky ikke har kulelager, kjede eller luft i dekkene krever den ikke mye vedlikehold som vanlige sykler. Hvis du vasker den 1-2 ganger i året, vil sykkelen holde seg pen i mange år.

Når du kjøper et kjøretøy fra Puky, får du en utvidet garanti på 5 år om du registrerer deg innen fire uker etter kjøpsdatoen. Du kan registrere deg her.

EAN: 4015731030222

02.12.2018
Den er til julegave
14.11.2018
Hurtig levering af cyklen som helt lever op til forventningerne hos modtageren (fødselsdagsgave pige 2 år)
23.10.2018
Jeg købte Pukyløbecyklen fa 80 cm. til vores yngste barnebarn på 16 måneder, og hun er SÅ super glad for den, så jeg har også lige købt den søde ringklokke med bamsen på og en pukybag, så hun kan havde en dukke med på tur - begge gange hurtig levering dagen efter bestillingen. Vi er meget tilfredse på alle måder
04.05.2018
Perfekt cykel til den cykelglade, der ikke kan håndtere end tohjulet løbecykel.