Denne Puky-sparkesykkelen er for barnet som mestrer motorikken rent grunnleggende sett, og som derfor er klare for litt større utfordringer enn en trehjulet sparkesykkel kan gi. Sparkesykkel gir med sikkerhet anledning til ma…
Les mer
NOK 1 249,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt*
899 NOK
'

Denne Puky-sparkesykkelen er for barnet som mestrer motorikken rent grunnleggende sett, og som derfor er klare for litt større utfordringer enn en trehjulet sparkesykkel kan gi. Sparkesykkel gir med sikkerhet anledning til mange timers god lek på veien, og gjør barnet ditt mer selvstendig når det skal fra et sted til et annet.

Bruk
Sparkesykkelen fra Puky er til barnet, der er 3+ år eller er 95 cm høyt. Den er utstyrt med lufthjul som er støtdempende, så det er ikke så mange vibrasjoner i styret. Hjulet er også designet med sikkerhetshåndtak samt polstring på styret, noe som vil lette en krasj hvis ulykken skulle inntreffe. Den har også en ringeklokke slik at barnet kan gjøre andre trafikanter oppmerksomme på at det kommer mens det sykler. En ringeklokke skaper i det hele tatt mye glede for en smårolling.

Spesifikasjoner

  • Farge:: Blå/svart
  • Fra 3 år eller 95 cm
  • Lengde: 86 cm
  • Highlights

EAN: 4015731052002

Ingen anmeldelser for dette produktet.