Dette er Pukys klassiske sparkesykkel, kjent i flere tiår for sin gode kvalitet og sitt gjennomførte og barnevennlige design. Barnet ditt bestemmer selv tempoet med denne sparkesykkelen og gir mulighet for å komme lengre. Det…
Les mer
NOK 725,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Dette er Pukys klassiske sparkesykkel, kjent i flere tiår for sin gode kvalitet og sitt gjennomførte og barnevennlige design. Barnet ditt bestemmer selv tempoet med denne sparkesykkelen og gir mulighet for å komme lengre. Det trenger barnets balanse- og koordineringsevne, samtidig som det gir barnet en følelse av fart der alle delene er viktige egenskaper i et barns utvikling.

Bruk
R1-sparkesykkelen gjør at barnet ditt blir mer mobilt samtidig som at barnet får trent en rekke essensielle ferdigheter. Løpehjulet er designet i en nydelig blå farge med en flott detalj hvor styrestangen er rød. De monterte sikkerhetshåndtakene på løpehjulet sikrer at de små hendene ikke glir av styret og polstringen på styret kan minske skadene ved et eventuelt fall.

Spesifikasjoner

  • Farge: Ocean blue
  • Highlights

Når du kjøper et Puky produkt får du en utvidet garanti på 5 år hvis du registrerer deg innen 4 uker etter kjøpsdatoen. Du kan registrere degher.

EAN: 4015731051760

Ingen anmeldelser for dette produktet.