2 anmeldelser
Reelight har utviklet SL150-lyktesettet som leverer ett konstant lys. Lyktene fungerer ved å montere to magneter i hvert hjul, og når de passerer lyktene, lyser de. BrukReelight lyktene er til deg som ønsker lys på sykkelen, …
Les mer
NOK 329,00
Ikke på lager
MERK: Forventet levering: 11/12/2020 Få mail ved hjemkomst
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Reelight har utviklet SL150-lyktesettet som leverer ett konstant lys. Lyktene fungerer ved å montere to magneter i hvert hjul, og når de passerer lyktene, lyser de.

Bruk
Reelight lyktene er til deg som ønsker lys på sykkelen, men som ikke orker å skifte batterier. Lyktene lyser konstant og begge lyktene har innebygd refleks. Reelight SL150 er godkjent i henhold til dansk lovgivning.

Spesifikasjoner

  • Godkjente sykkellykter
  • Konstant lys
  • Vekt: Ca. 320 gram
  • 2 magneter følger med
  • 2 lykteholdere følger med

Montering
Lykteholderne monteres på lyktene med medfølgende skruer. Lyktene samt holderne monteres på sykkelens venstre side ut mot veien. Bolten på hjulet avmonteres, og lykten monteres inn over akslingen. Så monterer du og spenner fast bolten igjen. Det monteres en magnet i hvert hjul så de sitter så tett på lykten som mulig. Vær oppmerksom på at lykten skal vekkes fra dvale, noe som betyr at magneten skal kjøres forbi noen ganger i høyt tempo før lysene tennes.

Kvalitetsnivå
SL150 lyktesettet fra Reelight er videreutviklingen av Reelight første prosjekt SL100. Forskjellen er at SL150 lyser konstant og ikke blinker som SL100 gjør. Reelight summer av kvalitet, noe som kommer til uttrykk i både lyktene og emballasjen.

Vedlikehold
Reelight-lyktene krever ikke noe vedlikehold. De vil fungere året rundt og krever ingen batterier.

EAN: 5708441001512

10.01.2019
De er altså super gode. Har haft msgnetlygter før, men de var ikke så gode. Jeg måtte montere 2-3 magneter i hvert hjul. Men med de her, sidder der kun en enkelt magnet og den skal kun køre forbi få gange før lygten lyser. Og den lyser også når man holder stille med cyklen.
03.03.2015
Fungerer fint. Let at montere