Med et arbeidsstativ blir det mye enklere å vedlikeholde og reparere sykkelen din. Denne PRO-arbeidsstillingen er sammenleggbar, så den fylles også opp minimalt når du ikke bruker den. Arbeidsstativet er laget i en lett alumi…
Les mer
NOK 2 029,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt*
899 NOK
'

Med et arbeidsstativ blir det mye enklere å vedlikeholde og reparere sykkelen din. Denne PRO-arbeidsstillingen er sammenleggbar, så den fylles også opp minimalt når du ikke bruker den. Arbeidsstativet er laget i en lett aluminiumskonstruksjon, og du har muligheten til å bruke det til oppheng.

Bruk
Et arbeidsstativ er ekstremt ideelt når du trenger å reparere og vedlikeholde sykkelen, og det er uunnværlig for de fleste sykkelentusiaster og mosjonister. Arbeidsstativet er enkelt å pakke bort, og kommer med en smart veske for å pakke den bort. I tillegg er et verktøyskuff inkludert, slik at du har muligheten til å fjerne verktøyet fra deg mens du reparerer sykkelen.

Spesifikasjoner

  • Farge: Svart/alu
  • Materiale: Aluminium
  • Lettvekt
  • Sammenleggbar
  • Passer alle rammediametre
  • Inklusiv verktøyskuff
  • Medfølgende veske

Kvalitetsnivå
Dette PRO-arbeidsstativet er skapt i en lettvektig konstruksjon av aluminium. Du får en formidabel hjelper på verkstedet som gjør vedlikehold og reparasjon av sykkelen din mye enklere. PRO produserer gode og sterke produkter, og du kan være trygg på et arbeidsstativ i topp kvalitet.

Vedlikehold
Mens arbeidsstativet er laget av aluminium, varierer vedlikeholdet avhengig av hvor du oppbevarer det. I utgangspunktet kan du alltid rengjøre den med en myk klut, samt vann og såpe. Hvis arbeidsstativet oppbevares under kalde forhold og blir veldig skittent, kan du bruke milde metallpusser egnet for aluminium.

EAN: 8717009213394

Ingen anmeldelser for dette produktet.