Allsidig hjelm som oppfyller kravene til fagfolk, slik at høy beskyttelse kombineres med en god porsjon komfort. Sykkelhjelmen er laget med en smart og solid In-mold konstruksjon, mens du holder vekten nede. Dette gjør at hj…
Les mer
NOK 1 009,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt*
899 NOK
'

Allsidig hjelm som oppfyller kravene til fagfolk, slik at høy beskyttelse kombineres med en god porsjon komfort. Sykkelhjelmen er laget med en smart og solid In-mold konstruksjon, mens du holder vekten nede. Dette gjør at hjelmen tåler alvorlige slag og gir god beskyttelse. Denne beskyttelsen forbedres ytterligere med ActiCage, som er et bur integrert i foringsrøret for å gi ekstra stabilitet når det blir styrt. I tillegg er hjelmen utstyrt med kantsikring, som gir ekstra beskyttelse mot ytre påvirkninger.

applikasjon
Moventor fra Abus samsvarer med strenge krav til beskyttelse og komfort, så trening og konkurransedyktig kjøring er en god opplevelse. Sykkelhjelmen er laget for å sykle i tøft terreng på løypa, XC og MTB, da hjelmen gir sublim beskyttelse med lav vekt. Hjelmen er kompatibel med en hestehale og kan også enkelt justeres med en spenne bak.

spesifikasjoner

  • Farge: grå / fuchsia
  • Vekt: 280 gram
  • In-Mold konstruksjon
  • 12 ventilasjonshull - 5 inntak og 7 uttak
  • Fin justerbar nakkespenne
  • kantbeskyttelse
  • Plass til hestens hale
  • ActiCage

kvalitetsnivå
Abus prøver alltid å heve sikkerhetsnivået med produktene sine, noe som har skilt dem fra konkurrentene. Dette har gjort dem til en dominerende faktor i markedet, og gitt kvalitetsprodukter til amatører og profesjonelle. Kunden kan derfor være trygg når han kjøper produkter fra Abus.

Vedlikehold
Vi anbefaler ikke større vedlikehold av denne sykkelhjelmen, bare tørk den av med en fuktig klut med skitt og skitt. Det anbefales ikke å bruke sterke rengjøringsmidler for vedlikehold, da dette kan skade hjelmen.

EAN: 4003318817120Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.