Gratis frakt*
799 NOK
365 dagers returrett
Sikkerhet og komfort bør alltid komme først når du kjøper sykkelhjelm - spesielt når det brukes i ulendt terreng. Denne sykkelhjelmen kan leve opp til dette, da den er laget med en kompakt In-mold-konstruksjon som forbinder …
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 799,- Gratis frakt*
799 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Sikkerhet og komfort bør alltid komme først når du kjøper sykkelhjelm - spesielt når det brukes i ulendt terreng. Denne sykkelhjelmen kan leve opp til dette, da den er laget med en kompakt In-mold-konstruksjon som forbinder et hardt ytre skall med et solid indre skall med EPS-Liner. Dette gir optimal beskyttelse mot støt og støt i tilfelle et brak, der hjerneslaget kan fordeles godt rundt sykkelhjelmen. Denne åpenbare hodebeskyttelsen videreføres av MIPS, der et bur har blitt plassert i hjelmen til MTB for å vri hodet under rattet, og dermed redusere risikoen for hodeskader.

Denne sykkelhjelmen har komfort som stikkord, som kommer til uttrykk ved en sterk ventilasjon mot hodet med DOV ventilasjonssystem, her har en rekke ventilasjonskanaler blitt strategisk plassert og testet med et digitalt simuleringssystem for best mulig funksjonalitet. Denne ventilasjonen er også supplert med STACC ventilasjonskanal foran på hodet, der de mest nødvendige områdene kan møtes med samme store pusteevne. Dette gjør at hodet kan tempereres og ventileres gjennom hele syklusen, uten at det går ut over MTB-hjelmen.

applikasjon
Dissenter MIPS sykkelhjelm fra Sweet Protection gir sikkerhet og komfort og gjør den til noe nyttig for den enkelte syklist. Sykkelhjelmen er godt egnet for bruk på MTB, Trail og Enduro, hvor den vil gi en sublim opplevelse. Sykkelhjelmen kan raskt justeres i høyde og bredde med OCCIGRIP svinghjul for å gi den mest optimale passformen. Denne passformen får også et ekstra skudd med Comfort Pads, der hodet kan være optimalt og deilig under hele sykkelturen.

spesifikasjoner

 • Polykarbonat-monoskall
 • In-mold konstruksjon
 • EPS Liner
 • MIPS
 • OCCIGRIP platespiller
 • DOV ventilasjon
 • Komfortputer
 • STACC ventilasjon
 • Vekt: 300 gram
 • Sertifiseringer: CE EN 1078, CPSC 1203
 • Farge: blå

kvalitetsnivå
Sweet Protection gir det til fulle med sine produkter som gjenspeiler deres egen tro på at man må bli hindret av ens utstyr når det gjelder ytelsen. Produktene er dermed definert av komforten og funksjonaliteten som følger med bruk av solide materialer og innovative teknologier som kan holde tritt med et høyt ytelsesnivå blant amatører og profesjonelle. Det har tilbudt dem en dominerende posisjon i det internasjonale markedet, der den enkelte kunde kan føle seg i sentrum av designen. Kunden kan derfor være trygg på å kjøpe produkter fra et selskap som gir et høyt frihetsnivå.

Vedlikehold
Vi anbefaler bare å tørke av denne sykkelhjelmen med en fuktig klut når du blir utsatt for skitt og skitt. Vi anbefaler imidlertid ikke å bruke sterke vaskemidler til dette, da det kan ende med å skade sykkelhjelmen.

Guide størrelse guide

Størrelse XS / S S / M M / L L / XL
Centimeter 50 - 53 cm 53 - 56 cm 56 - 59 cm 59 - 61 cm
inches 19.68 - 20.85 " 20,85 - 22 " 22 - 23.20 " 23,20 - 24 "

Available variants:

S/M, M/L

Ingen anmeldelser for dette produktet.