Gratis frakt*
799 NOK
365 dagers returrett

Friluft & Fritid nettbutikk

Vi har et stort utvalg av friluft- og fritidsutstyr. Skal du på fottur eller bare ut og oppleve naturen, uansett om det er i telt, kano eller campingvogn finner du masse utstyr til friluftsliv her hos Atredo.

Vi bestreber oss på å ha et bredt utvalg av alle de kjente frilufts merker, men samtidig er våre innkjøpere flinke på å finne nye merker som har en god kvalitet og passer til det Norske markedet. Uansett om det er et komplett friluftssett med telt, sovepose, liggeunderlag, kjøkkenutstyr osv eller om du «bare» skal ha et par gode tursko vil vi gjerne være din friluftsleverandør.

Man skal aldri gå ned på utstyret

Man kan kjøpe uendelig med utstyr til fritidsbruk og sommertider kan gjøre det vanskelig å begrense seg. Men når man ferdes ute i naturen er det viktig at man er beredt og har noen peiling på utstyr som passer til forholdene. Skal man gå langt er det viktig å ha noen gode tursko eller turstøvler hvis det er kaldt. Et par gode tursko holder føttene varme og ventilert samtidig som de holder føttene tørre. Skal du overnatte i naturen har du sikkert behov for et telt. De beste teltene er lette og dermed enkle å ha med på lange fotturer, men samtidig enkle å slå opp og så skal være vind- og vanntett.

Når man ferdes ute i naturen i kortere og lengre perioder sliter det på utstyret og ikke minst dine sko og klær. Derfor er friluftsklær som regel ekstra kraftig og slitesterkt slik at det kan tåle friluftslivet.