Denne Purepower myseproteindrikken er smaksatt med vanilje. Purepower bruker kun toppidrettsutøvere til å teste produktene sine, så du kan være sikker på at både smaken, konsistensen og effekten er yterst optimal. Når du tren…
Les mer
NOK 295,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Denne Purepower myseproteindrikken er smaksatt med vanilje. Purepower bruker kun toppidrettsutøvere til å teste produktene sine, så du kan være sikker på at både smaken, konsistensen og effekten er yterst optimal. Når du trener harde fysiske aktiviteter, vil muskelvevet ditt brytes ned; og for å gjenoppbygge disse må musklene tilføres protein.

Bruk
Under produksjonen av denne proteindrikken er det lagt stor vekt på maksimal absorpsjon og ytelse. Det er viktig at du drikker den innen 25 minutter etter at du har fullført aktiviteten. På denne måten absorberer kroppen proteinet raskere. Du skal innta drikken alt etter hvilket nivå du er på; den skal derfor inntas etter behov. Pulveret blandes med skummet- eller lettmelk .Ønsker du en mer generell kunnskap om væske- og energiinntak før, under og etter aktivitet, kan du lese mye mer her.

Spesifikasjoner

  • Smak: Vanilje
  • Inneholder: 1 kg.
  • Opptak: Den gode aminosyreprofilen sikrer en rask opptakelse.
  • Mengde: Inntas etter behov
  • Kan anvendes: Under og etter trening eller konkurranse

Kvalitetsnivå
PurePower er dansk produsent av sportsernæring med fokus på høy kvalitet. Dette proteinpulveret er dermed skapt til deg som ønsker å yte ditt ypperste. PurePower utspringer av Toft Care, som i Danmark har vært en av de ledende virksomhetene i forhold til klinisk ernæring til sunnhetssektoren. PurePower-produktene er utviklet i samarbeid med topputøvere herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower produseres under nøye kontroll av de danske myndighetene, og proteinpulveret er godkjent av danske myndigheter. For å optimere produktene, blir de løpende testet. Toft Cares lange erfaring med produsering av produkter til klinisk ernæring sikrer deg de beste energiproduktene.

Næringsdeklarasjon
Pr. 100 g.
Energi (kJ/kcal) 1700/400
Protein (g) 80
Karbohydrat (g) 6,0
- Herav sukkerarter (g) 5,5
Fett (g) 6,0
- Herav mettede fettsyrer (g) 3,6
Kostfibre (g) 0
Natrium (g) 0,37
Kalsium (mg) 500 60 %
Phosphor (mg) 290 35%
Magnesium (mg) 95 30%
Vitamin B2 (mg) 0,5 36%
Salt 0,525

Ingredienser: Ultra- og mikrofiltrert myseproteinkonsentrat. Myseprotein-isolat utvunnet av melk [som inneholder di-, tri-, oligo- og polypeptider], aroma. Fargestoff: rødbetefarge. Søtningsmidler: sukralosel, acesulfamkalium. Emulgator: soyalecitiner

Aminosyreprofil
Milligram pr. 100 gram protein
Essensielle aminosyrer (EAA) Ikke-essensielle aminosyrer (NAA) Betingede essensielle aminosyrer (CAA)
Histidin 2,5 Alanin 4,2 Arginin 2,9
Isoleucin 6,2 Asparginsyre 9,5 Cystin 2,5
Leucin 11,8 Glycin 2,3 Glutaminsyre 17,0
Lysin 10,1 Serin 5,3 Prolin 4,0
Methionin 2,1 Tyrosin 2,2
Phenylalanin 3,9
Threonin 5,5
Tryptophan 2,1
Valin

Innhold av forgrenede aminosyrer (BCAA = isoleucin + leucin + valin): 24,4 g pr. 100 g

Oppbevaring: Tørt og ikke for varmt

Bruksanvisning
Pulveret mikses sammen med den ønskede mengde væske. Type og mengde væske kan variere etter ønsket smak. Tilsett om nødvendig isbiter for å kjøle ned drikken og gjør den enda mer velsmakende. Forslag: Hell 40 gram proteinpulver og tilsett 2-300 ml skummet eller lettmelk og rør om. Anvendelsesområder: PurePower Protein brukes som et supplement til et allerede sunt og næringsrikt kosthold. Kan brukes av alle som ønsker et ekstra proteintilskudd.

Av hensyn til matvaresikkerheten tar vi ikke matvarer i retur.

EAN: 5701477944303

Ingen anmeldelser for dette produktet.