Her får du en smart liten 50 gram pose med PurePowers smakfulle Recovery proteindrikk med smak av bær og sitrus. Denne lille versjonen er perfekt for ferier eller som en prøvepakke hvis du vil teste en ny smak uten å kjøpe fl…
Les mer
Før 25,00
NOK 15,79
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Her får du en smart liten 50 gram pose med PurePowers smakfulle Recovery proteindrikk med smak av bær og sitrus. Denne lille versjonen er perfekt for ferier eller som en prøvepakke hvis du vil teste en ny smak uten å kjøpe flere kilo. Recovery er produsert etter de høyeste standarder innen sportsernæring, og fokuset har vært å skape en drikk med godt opptak og optimal ytelse. Når du har trent fysisk hardt, blir muskelvevet ditt ødelagt. For å gjenoppbygge og gjøre muskelvev sterkere enn det var før trening, må protein konsumeres. Det er viktig at du konsumerer proteindrikk innen 25 minutter etter fullført trening eller konkurranse. Dette vil gi den beste effekten av proteindrikken. For å komme deg raskt etter trening trenger du karbohydrater i tillegg til protein. Derfor er PurePower sammensatt av både protein og karbohydrater, slik at du får den optimale effekten.

Bruk
PurePower Recovery er nyttig for idrettsutøvere som trener hardt i over en time, eller har flere treningsøkter på en dag. Ved å bruke PurePowers proteindrikk, vil musklene restituere raskere. Muskelvevet kan nedbrytes under hard fysisk trening, og derfor kan proteindrikk være et godt hjelpemiddel til å gjenoppbygge muskelvev. Hvor mye proteindrikk du skal innta, er avhengig av hvilket aktivitetsnivå du trener på. Drikken skal inntas etter behov.

Ønsker du mer generell kunnskap om væske- og energiintak før, under og etter aktivitet, kan du lese om det her.

Spesifikasjoner

  • Smak: Bær og sitrus
  • Inneholder: 50 kg
  • Opptak: Den gode aminosyreprofilen sikrer en rask opptakelse.
  • Mengde: Inntas etter behov
  • Kan anvendes: Umiddelbart etter hard trening eller hvis du har flere treningsøkter i løpet av en dag.

Kvalitetsnivå
PurePower er en dansk sportsernæringsprodusent med høy kvalitet i fokus. Protein Recovery er dermed utviklet til deg som ønsker å yte ditt ypperste. PurePower utspringer av Toft Care, som i Danmark har vært en av de ledende virksomhetene i forhold til klinisk ernæring til helsesektoren. PurePower-produktene er utviklet i samarbeid med toppidrettsutøvere, blant andre Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower produseres under nøye kontroll av de danske myndighetene, og Energy Snack er godkjent av danske myndigheter. For å optimalisere produktet blir det testet løpende. Toft Cares lange erfaring med produsering av produkter til klinisk ernæring sikrer deg de beste energiproduktene.

Næringsdeklarasjon
Pr. 100 g.
Energi (kJ/kcal) 1618/382
Protein (g) 26
Karbohydrat (g) 64
- Hvorav sukkerarter (g) 34
Fett (g) 3
- Hvorav mettede fettsyrer (g) 1,1
Kostfibre (g) 0-1
Natrium (mg) 1,4

Ingredienser:Maltodextrin, Valleprotein-konsentrat, fruktose, valleprotein-isolat (utvunnet av melk), syre: Sitronsyre, surhetsregulerende middel: Dikaliumfosfat, aromaer, fargestoffer: Karminer, riboflavin & betakaroten, vegetabilsk olje, søtstoff: Sukralose & acesulfamkalium, emulgator: Sojalecithiner. Kan inneholde spor av gluten og egg.

Aminosyreprofil
Milligram pr. 100 gram protein
Essensielle aminosyrer (EAA) Ikke-essensielle aminosyrer (NAA) Betingede essensielle aminosyrer (CAA)
Histidin 1700 Alanin 5000 Arginin 2100
Isoleucin *6400 Asparginsyre 11100 Cystin 2200
Leucin *10600 Glycin 1400 Glutaminsyre 18100
Lysin 9600 Serin 4600 Prolin 5500
Methionin 2200 Tyrosin 2600
Phenylalanin 3000
Threonin 6700
Tryptophan 1400
Valin *5900

Innhold av forgrenede aminosyrer BCAA=isoleucin+leucin+valin): 24,4 g pr. 100 g

Dosering: Pulveret blandes sammen med vand, skummet eller lettmelk, 50 gram proteinpulver til 600 ml. vann

Oppbevaring: Tørt, kjølig og mørkt.

Av hensyn til matvaresikkerheten tar vi ikke matvarer i retur.

EAN: 5701477943207

Ingen anmeldelser for dette produktet.