Her før du en trygg og moderne sykkelhjelm i et stilfullt og funksjonelt design. Denne Bell Draft-sykkelhjelmen er designet i en klassisk mattsvart farge, som passer perfekt til alle klær. Samtidig er Bell Draft en hjelm med …
Les mer
Tilbudet utløper 12.04.2020
Før 605,00
NOK 531,50
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 20.00
Prisgaranti. Prisgaranti på alle varer.
Oppnå gratis frakt Gratis frakt ved NOK 899,00
'

Her før du en trygg og moderne sykkelhjelm i et stilfullt og funksjonelt design. Denne Bell Draft-sykkelhjelmen er designet i en klassisk mattsvart farge, som passer perfekt til alle klær. Samtidig er Bell Draft en hjelm med detaljer uten kompromiss. 25 ventilasjonshull sørger for en perfekt utluftning til hodet. Denne hjelmen sikrer deg en enkel og sikker justering med Ergo Fit™ tilpasningssystemet som sørger for at hjelmen alltid sitter korrekt og komfortabelt.

Spesifikasjoner

  • Farge: Matt svart
  • Aldersgruppe: Voksen/junior
  • Innvendig omkrets: 54-61 cm.
  • Vekt: 273 gram
  • CE EN 1078
  • 25 ventilasjonshull
  • Ergo Fit™ Tilpasningssystem
  • In-Mold Polycarbonate-skall

Justering
Ergo Fit™ systemet gjør denne hjelmen enkel å tilpasse i hodeomkrets. Vri på knappen til hjelmen sitter behagelig og ikke for stramt til hodet. Hakereimens lengde justeres så den sitter behagelig og ikke for stramt til huden. Hvis reimene føles for lange kan de kortes ned etter individuell tilpasning. Ikke klipp av reimens lengde før du har kjørt et par turer med den nye hjelmen og du føler at den sitter perfekt.

Kvalitetsnivå
Denne sykkelhjelmen er laget med In-Mold-teknologi, noe som betyr at det indre og ytre skallet er smeltet sammen og derved gir deg en hjelm med en sterk beskyttelse og av høy kvalitet. Den er underlagt streng kvalitetskontroll og er dermed EN1078-sertifisert, som er de europeiske sikkerhets-, miljø- og helsekrav til sykkelhjelmer.

Vedlikehold
Vi anbefaler at du rengjør hjelmen med en myk klut og litt mild såpe da sterke rengjøringsmidler kan skade hjelmen og ødelegge dens funksjon. Vi anbefaler deg å oppbevare hjelmen i tørre og ikke for varme forhold; for eksempel hvis du holder hjelmen i direkte sollys, kan det forårsake varmeskader.

EAN: 768686003073

20.06.2019
Hurtig levering..og fuld tilfredshed med hjelmen
15.06.2018
20.05.2018
Igen hurtig levering.Cykelhjelmen er enkel at indstille og i god kvalitet.
03.05.2018
16.10.2017
Cykelhjelmen er meget tilfredsstillende, men jeg er skuffet over at der ingen bolcher var med i forsendelse -:)