Leter du etter en racerhjelm med god beskyttelse, er det verdt å ta Bell Draft Mips med i vurderingen. MIPS står for Multi-Directional Impact Protection System og er en ekstra sikkerhet som er innebygget i hjelmen. MIPS er me…
Les mer
Tilbudet utløper 31.12.2021
Før 899,00
NOK 516,50
Maks. 2 stk. pr. kunde
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Leter du etter en racerhjelm med god beskyttelse, er det verdt å ta Bell Draft Mips med i vurderingen. MIPS står for Multi-Directional Impact Protection System og er en ekstra sikkerhet som er innebygget i hjelmen. MIPS er med på å beskytte deg om du styrter i skjev vinkel og hodet ditt blir vridd. Du kan ovenfor se en video som forklarer hvordan Bell benytter MIPS-teknologi i deres hjelmer. Sammenlignet med Draft-hjelmer uten MIPS er vekten litt høyere på grunn av den ekstra beskyttelsen. Sykkelhjelmen har dessuten ErgoDial Fit, så den raskt og enkelt kan tilpasses ditt hodemål, også er den laget med In-Mold Polykarbonat-skall. Det holder vekten nede og gir en meget solid hjelm.

Bruk
Denne hjelmen passer til syklister med en hodeomkrets på 54-61 cm. Draft-hjelmen er lett og kan raskt tilpasses din hodeomkrets så den både kan brukes med eller uten hjelmlue.

Spesifikasjoner

  • Farge: Svart
  • Aldersgruppe: Voksen
  • Innvendig omkrets: 54-61 cm.
  • Vekt: 310 gram
  • CE EN 1078
  • 25 ventilasjonshull
  • Ergo Dial™ Fit System
  • In-Mold Polycarbonate-skall
  • MIPS - Ekstra beskyttelse og sikkerhet

Justering
Når ErgoDial skal justeres, skal du trykke på knappen ovenpå ErgoDial, og dreie skiven med din tommelfinger med klokken for å stramme, og mot klokken for å løsne. Tilpasningssystemet bør sitte tett, men ikke ukomfortabelt stramt.

Sikkerhet og kvalitet
Denne Draft MIPS-hjelmen fra Bell er EN1078-sertifisert, hvilket betyr at den lever opp til de europeiske standarder innen sikkerhet, miljø og sunnhet. Du bør oppbevare hjelmen under tørre forhold som ikke er for varm, ellers kan du risikere at hjelmen blir varmeskadet.

Vedlikehold
Vi anbefaler at du rengjør hjelmen med en myk klut og litt mild såpe da sterke rengjøringsmidler kan skade hjelmen og ødelegge dens funksjon.

EAN: 0768686003134

02.09.2019
Let og smertefrit, det købte produkt kom som aftalt
06.08.2019
Meget let og velsiddende hjelm