Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
Portland Bell er en vintage ringeklokke fra Basili, i en utrolig flott matt, svart farge. Klokken har en diameter på 55 mm og er enkel å installere. Klokken har en behagelig lyd som er lett å høre, slik at folk som ferdes på …
Les mer
NOK 114,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Portland Bell er en vintage ringeklokke fra Basili, i en utrolig flott matt, svart farge. Klokken har en diameter på 55 mm og er enkel å installere. Klokken har en behagelig lyd som er lett å høre, slik at folk som ferdes på sykkelstiene og veiene kan høre deg. Portland Bell-klokken kan piffe opp utseendet på enhver sykkel, elegant som den er.

Spesifikasjoner

  • Farge: Matt svart
  • Diameter: 55 mm.
  • Materiale: Aluminium

Montering
Til monteringen av ringeklokken kan du bruke en skruetrekker. Du må etterstramme monteringsskruene når du har kjørt de første par turene med bjellen på sykkelen.

Kvalitetsnivå
Hos Basil prioriterer de design og komfort høyt og gir produkter med høyt kvalitetsnivå. Bedriften har mange års erfaring med å utvikle produkter der brukerens behov og mangler alltid løses mens selve produktet samtidig presenteres med et vakkert design. Kunden kan derfor være trygg ved kjøp av produkter fra Basil.

Vedlikehold
Denne ringeklokken krever i likhet med mange andre ringeklokker ikke noe vedlikehold utover rengjøring.

EAN: 8715019504594

Ingen anmeldelser for dette produktet.
50459.mp3 0.09 mb