Ryggsekk

Ryggsekk til både kvinner, menn og barn

For å finne den rette ryggsekken har vi hos Atredo oppdelt vårt sortiment av ryggsekker etter størrelse. Det du skal bruke ryggsekken din til har også ofte noe å si i forhold til hvor stor den skal være.

Du skal også tenke over om det skal være en skulderveske, en pen ryggsekk eller en ryggsekk du kan bruke til lange flerdagsturer.
Uansett hva du vil med oppakningen din kan du sikkert finne en ryggsekk som er akkurat noe for deg.

Desto flere rom en ryggsekk har, desto enklere kan det være å ha oversikt hvis man har mange ting med som skal være en del av oppakningen.
Dog kan få og større rom absolutt gjøre jobben hvis du ikke skal bære rundt på saker, men kun frakte tingene fra skapet ditt hjemme til campingvognen.

Ryggsekk til tur og friluftsliv

Skal ryggsekken være smart eller funksjonell? Ja, det ene behøver selvfølgelig ikke å utelukke det andre, men oftest er de mindre praktiske sekkene også flotte å se på.
Dog er det ikke gått ned på materialvalg og det gjelder uansett om du er på utkikk etter en flott hverdags sekk eller om det er tursekken. Alle sekker er holdbare og slitesterke som tåle friluftslivet og de mange påvirkningene de kan bli utsatt for.

Når du velger en tursekk er du sikret større komfort og du får helt sikkert en ryggsekk om sitter godt på ryggen så du kan gå med oppakningen i flere timer.

Hos Atredo kan du finne en ryggsekk til hvert behov. Så uansett om det er en tur på stranden, på telttur eller til jobb du mangler en sekk, sa ja har vi kanskje akkurat det du ser etter.