Gratis frakt*
799 NOK
365 dagers returrett
Her får du en KMC manglende koblingsmonteringslink som består av 2 sett med koblingslenker på hver 2 deler. Denne kontakten er kompatibel med alle 12 girkjedetyper for eksterne gir. Dette gjelder også Campagnolo, Shimano og …
Les mer
NOK 245,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 799,- Gratis frakt*
799 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Her får du en KMC manglende koblingsmonteringslink som består av 2 sett med koblingslenker på hver 2 deler. Denne kontakten er kompatibel med alle 12 girkjedetyper for eksterne gir. Dette gjelder også Campagnolo, Shimano og Sram. Du trenger ikke å bruke verktøy for denne lenken.

applikasjon
Du kan bruke dette settet med kjedelink for sykkelkjeder fra alle kjedeprodusenter. Kjeden skal bare være til 12 eksterne gir. Bruk f.eks. Manglende lenke til Campagnolo-, Shimano- og Sram-kjedene.

spesifikasjoner:

  • Farge: Sølv
  • Stål
  • Passer for alle kjedeprodusenter, inkludert Campagnolo, Shimano og Sram
  • For 12 girkjeder
  • 2 stk. skjøter bestående av 2 deler

Monterings
For best resultat er det lurt å rengjøre de to indre leddene som kontakten må koble til før montering. Det er viktig at delene er strammet helt når skjøtene er satt sammen. Du kan derfor plassere sykkelen på bakken med høyre pedalarm pekende fremover. Etter det holdes begge bremsespakene inne, mens du trykker hardt ned på høyre pedal. Du kan også velge å bruke et kjedelinkesett.

kvalitetsnivå
KMC produserer skjøter av god kvalitet, som er kompatible med alle kjedetyper, inkludert Campagnolo, Shimano og Sram.

Vedlikehold
Det er lurt å smøre kjedet etter montering av skjøten. Vi anbefaler å bruke en kjedespray eller spesialolje designet for sykkelkjeder.

EAN: 4715575894676Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.