Gratis frakt*
799 NOK
365 dagers returrett
Dette bindeleddet er basert på conneX-Link-systemet som er det raffinerte systemet bak bindeleddet fra Connex. Dette systemet gjør det enkelt å åpne og lukke bindeleddene. Bindeleddene kan brukes flere ganger. BrukBindeleddet…
Les mer
NOK 68,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 799,- Gratis frakt*
799 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Dette bindeleddet er basert på conneX-Link-systemet som er det raffinerte systemet bak bindeleddet fra Connex. Dette systemet gjør det enkelt å åpne og lukke bindeleddene. Bindeleddene kan brukes flere ganger.

Bruk
Bindeleddet passer til alle 8 speed-kjeder fra Connex, og denne kan brukes uten bruk av verktøy. Bindeleddet er ideelt å ha med som ekstra sikkerhet sammen med en kjedeskiller på en sykkeltur dersom uhellet skulle være ute. Bindeleddet gjør det også uhyre lett å ta av kjedet og sette det på igjen. Dette foretrekker mange å gjøre når de skal rengjøre kjedet eller andre deler på sykkelen.

Spesifikasjoner

  • conneX-link
  • 1/2" x 3/32"
  • 8 speed
  • 7,2 mm pinbredde
  • Stål

Montering
Et bindeledd utgjør to ytre ledd, samt et indre ledd som er smalere. Derfor skal man alltid forbinde et bindeledd med to indre ledd. Dette bindeleddet består av to halve ledd. Hvert halve ledd settes i hvert deres indre ledd på selve kjedet som den skal forbinde. Deretter setter du de to halve leddene sammen til et helt ved å sette sammen de forskjellige inderleddene på kjedet. Når det sitter på plass belaster man kjedet, og bindeledd faller på plass. Kontroller alltid at bindeleddet beveger seg fritt etter montering. Husk alltid at montering og demontering bør gjøres uten bruk av verktøy.

Kvalitetsnivå
Connex-bindeleddet er som Connex-kjedene kjennetegnet ved å ha en høy holdbarhet og kvalitet.

Vedlikehold
Et kjede er ikke bedre enn det svakeste leddet. Derfor bør man smøre kjedet etter at kjedelåsen er montert.

EAN: 4041319000097

Ingen anmeldelser for dette produktet.