Gratis frakt*
799 NOK
365 dagers returrett
9SG gullfarget. Wippermann Connex sykkelkjedelink for din 9 trinns kjede. Kvalitetsfuger basert på conneX-Link-systemet, gjør det enkelt å lukke og åpne skjøtene slik at de kan brukes igjen og igjen. applikasjon Skjøtene …
Les mer
NOK 102,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 799,- Gratis frakt*
799 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

9SG gullfarget.

Wippermann Connex sykkelkjedelink for din 9 trinns kjede. Kvalitetsfuger basert på conneX-Link-systemet, gjør det enkelt å lukke og åpne skjøtene slik at de kan brukes igjen og igjen.

applikasjon
Skjøtene brukes til å sette sammen din Wippermann Connex 9 speed sykkelkjede uten bruk av verktøy. Det er også bra å ta med i baklommen hvorfor du ved et uhell bør sprenge kjeden ut i skogen eller på landeveier. Hvis du har en kjedeseparator i multiverktøyet, kjører du igjen på et øyeblikk.

spesifikasjoner

  • Koblingslink
  • 1/2 "x 11/128"
  • 9 hastighet
  • 6,6 mm stavbredde
  • Stål

Monterings
Et ledd er to ytre ledd, motsatt av et indre ledd som er smalere. Derfor må man alltid koble et skjøt til to indre lenker. Dette leddet består av to halve ledd. Hver halve ledd settes inn i hvert indre ledd i selve kjeden for å koble seg sammen. Deretter kobles de to halve leddene sammen for å danne et helt ledd ved å koble dem gjennom de to forskjellige indre leddene på kjeden. Når den sitter på plass, lastes kjeden og monteringsleddet er hakket. Kontroller alltid at skjøtene beveger seg fritt etter montering. Husk alltid at montering og demontering skal skje uten bruk av verktøy.

kvalitetsnivå
Wippermann Connex er laget av de beste materialene og med lang levetid i tankene.

Vedlikehold
Kjeden skal smøres etter behov, og det er alltid godt å tørke av den hvis det har regnet og smøre den i løpet av uken.

EAN: 4041319001711Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.