Gratis frakt*
799 NOK
365 dagers returrett
Denne smarte og allsidige leddlenken fra Shimano gjør det enkelt å montere alle Shimano-kjedene. Totalen kan gå opp til 12 gir, der det kan virke funksjonelt. Skjøtene er laget i en Sil Tec-versjon, så de tilbyr praktisk talt…
Les mer
NOK 139,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 799,- Gratis frakt*
799 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Denne smarte og allsidige leddlenken fra Shimano gjør det enkelt å montere alle Shimano-kjedene. Totalen kan gå opp til 12 gir, der det kan virke funksjonelt. Skjøtene er laget i en Sil Tec-versjon, så de tilbyr praktisk talt ingen friksjon når du kjører. Dette gir også lang holdbarhet og mindre vedlikehold.

applikasjon
Quick Link fra Shimano samler dine 12 gir på en svært funksjonell og behagelig måte, slik at du er klar til å gå raskt. Monteringslenken er kompatibel med alle Shimano-kjedetyper, der den kan hjelpe til med å montere ender. Det skal også bemerkes at Shimano Quick Link ikke må brukes etter demontering, da det er fare for at den kan løsne. Dette vil føre til en ulykke.

spesifikasjoner:

  • Farge: grå
  • Stål
  • Passer til alle Shimano 12 girkjeder
  • For 12 girkjeder
  • Sil-Tec-versjon
  • 2 stk. Quick Link bestående av 4 deler

Monterings
De to indre leddene som må kobles til, bør rengjøres før koblingslenken kobler dem til. Når du monterer endene er det viktig at delene trekkes helt på plass. Du kan plassere sykkelen på bakken med høyre pedalarm pekende fremover. Da holdes begge bremsespakene inne når du tråkker hardt ned på høyre pedalarm.

kvalitetsnivå
Shimano er kjent for sitt høye nivå av komfort og funksjonalitet kombinert i en perfekt kombinasjon. Dette har tiltrukket seg mange amatører og profesjonelle, noe som også har gitt dem en dominerende plass i det internasjonale markedet. Her har de drevet selskapet på en visjon om at innovasjon fungerer best. Derfor er det stort fokus på teknologier og et nøye valg av materialer.

Vedlikehold
Det er alltid en god idé å smøre kjedet med olje etter at du har skjøtt ender med skjøten.

EAN: 4524667882282Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.