Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
1 anmeldelser
Er setet ditt bare hardt, og får du vondt i ryggen når du sykler? Så det kan hende du skal investere i dette ultramyke setetrekket. Setetrekket er fra Selle Royal. Setetrekket reduserer trykket, øker blodsirkulasjonen og tilp…
Les mer
NOK 185,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Er setet ditt bare hardt, og får du vondt i ryggen når du sykler? Så det kan hende du skal investere i dette ultramyke setetrekket. Setetrekket er fra Selle Royal. Setetrekket reduserer trykket, øker blodsirkulasjonen og tilpasser seg kroppsformen din. Trekket klarer å omfordele kroppsvekt, sjokk og vibrasjon for å gi deg best mulig komfort på sykkelturen. Setetrekket fås i to forskjellige størrelser.

Bruk
Det myke og behagelige setetrekket gir deg ekstra polstring og mer beskyttelse på sykkelturen. Setetrekket gjør de lengre sykkelturene mer behagelige. Trekket trekkes over setet på sykkelen din, og snoren strammes. Trekket kan lett tas av og på, da det bare er festet ved hjelp av en snor.

Spesifikasjoner

  • Farge: Svart
  • Materiale:
  • Mål: 192 x 277 mm
  • Vekt: 242 gram

Kvalitetsnivå
Selle Royal er kjent for å produsere varer av høy kvalitet, til en god og fornuftig pris. På denne måten kan du være sikker på å få et produkt som tilfredsstiller dine forventninger.

Vedlikehold
Setetrekket krever ikke noe vedlikehold. Skulle overtrekket bli skittent, kan du tørke den med en fuktig klut.

EAN: 6957312801020

29.09.2018