Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
Denne slangen er utstyrt med en automatisk ventil og er laget av butyl, som er et syntetisk gummimateriale som kjennetegnes ved sin gode fleksibilitet, lufttetthet og er motstandsdyktig mot ozon. Slangen er av høy kvalitet m…
Les mer
NOK 145,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Denne slangen er utstyrt med en automatisk ventil og er laget av butyl, som er et syntetisk gummimateriale som kjennetegnes ved sin gode fleksibilitet, lufttetthet og er motstandsdyktig mot ozon. Slangen er av høy kvalitet med en sikker vulkanisering rundt ventilen, noe som sikrer lang holdbarhet.

applikasjon
Denne slangen brukes primært til EL-rullestoler. Hvis du er usikker på hvilken størrelse du skal bruke, kan du lese riktig størrelse på siden av dekkene som slangene skal brukes med.

spesifikasjoner

  • Farge Svart
  • Vekt: Ca. 210 gram
  • Materiale: Butyl, som er syntetisk og fleksibelt gummimateriale
  • Ventiltype: Auto-ventil med 90 graders sving
  • Ventildimensjon: 15 mm høy før bøying, 30 mm lang etter bøying og 8 mm i diameter og gjenget i bunnen av ventilen
  • Ventilen er gjenget med støvhette og ellers i metall på den nedre delen
  • Merke: Kan variere, men er av samme god kvalitet og materiale
  • Innpakket: Bare i en pose

Sikkerhet og kvalitet
Slangen har kontinuerlig kvalitetskontroll, noe som sikrer en sykkelslange av god kvalitet. Slangen er utviklet i et ensartet og fleksibelt naturmateriale, som i tillegg til å være vibrasjonsdempende også er lufttett og elastisk.

Monterings
Denne slangen er utviklet i butyl, og slangen er utstyrt med en bilventil, også kalt en bilventil. Ventilen er utstyrt med et automatisk åpnings- / lukkesystem, som gjør pumpingen enkel og utmerker seg ved at du kan måle trykket under oppblåsing hvis du bruker en pumpe med trykkmåler / trykkmåler. Dette sikrer at du kjører med riktig dekktrykk, som forlenger dekkets og slangens levetid og deretter er ventilen enkel å pumpe.

EAN: 5707865133281Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.