Mille GT er et fint sett med Assos sykkelsokker som passer føttene dine godt når du sykler om sommeren. Ikke bare er sykkelsokkene behagelige å ha på, men de gir også nok luft til føttene dine og eliminerer også svette og fuk…
Les mer
Assos STRØMPER størrelsesoversigt
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Mille GT er et fint sett med Assos sykkelsokker som passer føttene dine godt når du sykler om sommeren. Ikke bare er sykkelsokkene behagelige å ha på, men de gir også nok luft til føttene dine og eliminerer også svette og fuktighet. Med Mille GT-sykkelsokkene på føttene er du derfor godt utstyrt for sommerens tøffeste og hotteste sykling.

applikasjon
Elsker du sykling om sommeren, vet du hvor viktig det er med et par gode sykkelsokker som disse fra Assos. Sokkene sørger for at føttene ikke blir svette og er det perfekte valget for føttene dine for de varme sommerturene. Hvis du supplerer med skodeksler, kan du til og med bruke sokkene om våren og høsten. Mille GT-sokkene er, som navnet antyder, en del av Assos 'Mille GT-linje. Dette bør imidlertid ikke avskrekke deg fra å bruke dem sammen med andre sykkelklær.

spesifikasjoner:

  • Farge: hvit
  • Materialer: 100% polyamid
  • odorControl ved bruk av mikroskopiske sølvpartikler

kvalitetsnivå
Mille GT-sykkelsokkene lever opp til Assos 'vanlige høye standarder. Som vanlig har man lagt merke til detaljene, god komfort og optimalisering av sykkelopplevelsen og ytelsen. Sokkene er utstyrt med odorControl, som bekjemper svette lukt med mikroskopiske sølvpartikler.

Vedlikehold
Disse sykkelsokkene kan vaskes på 30 grader. Vi anbefaler at du bruker et sportsvaskemiddel til dette formålet, da det vil forlenge levetiden til sokkene dine mens du bekjemper svette lukt.


Størrelsesoversigt Assos

(cm)
Størrelse 0 I II
Størrelse 35 - 38 39 - 42 43 - 46


Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.