Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
Giro Comp Racer gir deg komforten og allsidigheten du trenger i en sykkelstrømpe. Sykkelsokkene gjør at foten din føles god og pustende i sykkelskoen slik at ytelsesnivået ditt ikke plages. Sykkelsokken er produsert i en før…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Giro Comp Racer gir deg komforten og allsidigheten du trenger i en sykkelstrømpe. Sykkelsokkene gjør at foten din føles god og pustende i sykkelskoen slik at ytelsesnivået ditt ikke plages. Sykkelsokken er produsert i en førsteklasses polopropylenkonstruksjon som sikrer transport av fuktighet og svette gjennom polymer. I tillegg er materialblandingen av høy kvalitet, da nylon, lycra og elastikk gir en holdbar og pustende strømpe som også har god passform.

applikasjon
Giro's Comp Racer holder foten komfortabel og konkurransedyktig, slik at foten din kan produsere optimal kraft under trening og konkurranse. Sykkelsokkene er veldig sterke og holdbare, og dekker dermed alle typer sykling.

spesifikasjoner

  • Sykkelsokk med 15 høye skaft
  • Premium polypropylen konstruksjon
  • 60% polypropylen, 20% nylon, 10% lycra og 10% elastisk
  • Italiensk produksjon
  • Farge: svart / hvit

kvalitetsnivå
Giro produserer sykkeltilbehør på et veldig høyt nivå, laget i en kombinasjon av komfort, funksjonalitet og innovasjon. Selskapet er dominerende i markedet og nyter stor respekt for dette. Brands har mange års erfaring med å utvikle produkter for amatører og profesjonelle. Dette betyr at kunden kan være trygg på å kjøpe.

Vedlikehold
Vi anbefaler å vaske disse sykkelsokkene på 30 grader i maskinvask ved bruk av sportsvaskemiddel. Dette vil gi det beste resultatet og beholde stoffets spesifikasjoner og levetid. Det anbefales imidlertid ikke å bruke en tørketrommel.

Available variants:

36-39, 40-42, 43-45, 46-50

Ingen anmeldelser for dette produktet.