GripGrab Classic No Show Sock for kvinner er en ankel-kort, behagelig strømpe laget av lette materialer. Strømpens No-Show-profil garanterer forbrukeren at ankelen ikke er dekket. På hælen er en liten flik som forhindrer at …
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

GripGrab Classic No Show Sock for kvinner er en ankel-kort, behagelig strømpe laget av lette materialer. Strømpens No-Show-profil garanterer forbrukeren at ankelen ikke er dekket. På hælen er en liten flik som forhindrer at den strammer seg rundt akillessenen og forhindrer at sokken glir ned.

applikasjon
Materialet Coolmax®-nettet gjør sokkene pustende og ideelle for sykling i varme omgivelser - også i spinnerommet. Sokkene kan brukes til trening generelt, det være seg sykling, aerobic, kondisjon etc. De åpne maskesonene sikrer også en god pusteevne og varmeavledning.

spesifikasjoner

  • Farge: grå
  • Lett Coolmax® nett
  • Åpne mesh-soner

kvalitetsnivå
GripGrab er et dansk merke som ikke går på akkord med kvalitetsnivået, og som forbruker er du derfor garantert gode og holdbare materialer som er testet grundig før produksjon. Derfor lever de opp til GripGrabs høye standarder.

Vedlikehold
Materialer: 40% polyakryl, 29% polyester, 20% polyamid, 7% bomull, 4% polyuretan. Sokkene kan vaskes i maskin med klær i samme farge. Sokkene må ikke veltes eller strykes, og heller ikke rengjøres, vris eller blekes ytterligere.Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.