Korte og smarte Classic Low Cut sykkelsokker fra GripGrab til sommeren i et stilig design. Ankelsokkene er laget av et lett Coolmax-materiale som har en tempererende effekt på føttene og lar dem puste. Det er innebygde mesh-…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Korte og smarte Classic Low Cut sykkelsokker fra GripGrab til sommeren i et stilig design. Ankelsokkene er laget av et lett Coolmax-materiale som har en tempererende effekt på føttene og lar dem puste. Det er innebygde mesh-soner som gjør at svette og fuktighet kan rømme fra foten, slik at du får noen stinkende svette føtter etter en lang tur. Sykkelsokkene har også god støtte for svingen med en elastisk svingstøtte.

applikasjon
Classic Low Cut 9011 er designet for sommerkjøring med høy komfort, god ryggstøtte og et valg av materiale som lar føttene puste.

spesifikasjoner

  • Farge Svart
  • Elastisk ryggstøtte
  • Lett Coolmax® materiale
  • Mesh-soner
  • Lavt snitt

kvalitetsnivå
Disse lavkuttede sykkelsokkene er laget av et lett Coolmax-materiale som holder temperaturen nede. Det er innebygd støtte for sving- og nettingssonene for ekstra ventilasjon.

Vedlikehold
Disse sykkelsokkene kan vaskes i maskin. Vi anbefaler at du følger vaskeanvisningene og bruker et sportsvaskemiddel til formålet.

Guide størrelse guide

Størrelse XS S M L
Skostørrelse (EU) 35-38 38-41 41-44 44-47
Skostørrelse (Storbritannia) 2-5 5 til 7,5 7,5 til 10 10 til 13,5
Skostørrelse (amerikansk hann) 4 til 5,5 5,5-8 8-10 10-14
Ingen anmeldelser for dette produktet.