4 anmeldelser
Denne hvite sykkelstrømpen fra GripGrab er en lett og elegant sykkelstrømpe med vanlig snitt. Sommersokkene er laget i Coolmax®, noe som gjør sokkene perfekte for sykling i varmt vær. applikasjon GribGrap Vanlige kuttede s…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Denne hvite sykkelstrømpen fra GripGrab er en lett og elegant sykkelstrømpe med vanlig snitt. Sommersokkene er laget i Coolmax®, noe som gjør sokkene perfekte for sykling i varmt vær.

applikasjon
GribGrap Vanlige kuttede summer er egnet for sykling i varmt vær, så vel som for spinningbruk. Strømpene er Coolmax® og utviklet med åpne nettesoner som sikrer god ventilasjon og varmeavledning.

spesifikasjoner

  • Farge: hvit
  • Elastisk ryggstøtte
  • Lett Coolmax® materiale
  • Mesh-soner
  • Vanlig kutt

kvalitetsnivå
GripGrab har denne sesongen hevet kvaliteten på alle de allerede gode produktene. Alt fra materiale til søm har blitt forbedret på disse sykkelsokkene. Materialene kommer fra nøye utvalgte produsenter som kan leve opp til GripGrabs høye kvalitetsstandarder.

Vedlikehold
Sokkene inneholder: 42% akryl, 26% nylon, 25% polyester, 5% bomull og 2% polyuretan. Sokkene kan vaskes med andre stoffer i samme farge, de skal ikke blekes, veltes, strykes eller vris.Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
21.01.2018
Lækre strømper i god kvalitet og pasform.
06.12.2017
10.05.2015
Uklar beskrivelse af produktet. Det fremgår ikke, at der er tale om en OVERTRÆKSSOK.
19.05.2014
Dejlig strømpe, har en rigtig god kvalitet og er behagelig at have på.