6 anmeldelser
Disse GripGrab sykkelsokkene er av høyeste kvalitet, og sokkene er spesielt utviklet for overgangsperioder. Thermolite®-materialet sikrer god temperaturregulering. En virkelig god passform er sikret med en pendelstøtte og el…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Disse GripGrab sykkelsokkene er av høyeste kvalitet, og sokkene er spesielt utviklet for overgangsperioder. Thermolite®-materialet sikrer god temperaturregulering. En virkelig god passform er sikret med en pendelstøtte og elastisk skaft.

applikasjon
GribGrap SpringFall sykkelsokker er designet for bruk om våren og høsten. Sokkene er laget av Thermolite®, som er et temperaturregulerende materiale. Sokkene har ekstra polstring i sålen, noe som øker isolasjonen. Pusteevne sikres gjennom de luftige maskesonene.

spesifikasjoner

  • Farge Svart
  • Nylonforsterket hæl og tå
  • Bred elastisk skaft
  • Ekstra polstring i såle
  • Mesh-soner

kvalitetsnivå
GripGrab har denne sesongen hevet kvaliteten på alle de allerede gode produktene. Alt fra materiale til søm er forbedret. Materialene kommer fra nøye utvalgte produsenter som kan oppfylle GripGrabs høye kvalitetsstandarder.

Vedlikehold
SpringFall-sokkene inneholder: 59% polyester, 39% nylon og 2% polyuretan. Sykkelsokkene kan vaskes i maskin med andre stoffer i samme farge, de skal ikke blekes, veltes, strykes eller vris.Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
25.11.2018
Fin kvalitet. Kunne dog godt undvære printet med store hvide bogstaver på tæerne.
29.04.2018
Fin kvalitet og rigtig god pasform. Perfekt til overgangen mellem vinter og sommer.
12.04.2018
Dejlig strømpe at have på når der cykles. Har været vasket et par gange og har fortsat god pasform.
07.03.2018
25.12.2016
26.05.2015
Super god