Med denne Lightweight Sock SL har GripGrab laget en sykkelstrømpe som kan holde både aktivt og daglig bruk. Sokkene er, som navnet antyder, ultralette, men samtidig med en god isolasjonsevne, slik at du ikke fryser føttene. …
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Med denne Lightweight Sock SL har GripGrab laget en sykkelstrømpe som kan holde både aktivt og daglig bruk. Sokkene er, som navnet antyder, ultralette, men samtidig med en god isolasjonsevne, slik at du ikke fryser føttene.

applikasjon
Disse sykkelsokkene er designet for å være allsidige, slik at de kan brukes i et bredt spekter av værforhold. Merinoullen gjør dem behagelige og varme, mens de åpne nettdelene sørger for at føttene ikke svetter. Det er strekkbar støtte i halen.

spesifikasjoner

  • Farge: grå
  • Materialer: 52% merinoull, 22% polyamid, 21% polyester, 5% elastan
  • Mesh-soner for bedre pusteevne

kvalitetsnivå
GripGrab har her levert en sykkelstrømpe som gjør det bra i all slags vær. I tillegg kan sokkene enkelt brukes med dress når du er på sykkelen. Det er god støtte for sving og ventilasjon til føttene.

Vedlikehold
Du kan vaske disse sokkene på 30 grader. Vi anbefaler at du bruker et spesielt sportsvaskemiddel for å bekjempe ethvert. svette lukt.

Ingen anmeldelser for dette produktet.