1 anmeldelser
No-show Sock er en ekstremt komfortabel og pustende sokk laget av coolmax materialer. Sokken er egnet for sykling i varme miljøer, for eksempel spinning og andre innendørs aktiviteter. På grunn av de åpne mesh-panelene sikre…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

No-show Sock er en ekstremt komfortabel og pustende sokk laget av coolmax materialer. Sokken er egnet for sykling i varme miljøer, for eksempel spinning og andre innendørs aktiviteter. På grunn av de åpne mesh-panelene sikres høy pusteevne og ryggstøtten reduserer belastningen på Achilles-senen og sikrer at sokken ikke sklir ned. Sokken har også en no-show-profil, som holder den utenfor ankelen.

applikasjon
GripGrab-sokkene er egnet for sykling i varme miljøer som spinning og andre innendørs aktiviteter. Sykkelstrømpen har nettpaneler, noe som gir høy pusteevne.

spesifikasjoner

  • Farge: hvit
  • Materiale: 40% akryl, 29% polyester, 20% nylon, 7% bomull og 4% polyuretan
  • Lett Coolmax materiale
  • Luftige nettingssoner som sikrer god pusteevne
  • No-show-profil

kvalitetsnivå
No-show sokken er en ekstremt behagelig og pustende strømpe, på grunn av de åpne nettpanelene, som også gir god støtte opp rundt Achilles-senen. I tillegg er sokken laget av coolmax-materialer.

Vedlikehold
Sokkene kan vaskes i maskin uten blekemiddel og ikke tørketrommel.Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
01.12.2017