1 anmeldelser
GripGrab No-show sokk er en ekstremt komfortabel og pustende sokk laget av coolmax materialer. Sykkelsokken er spesielt egnet for spinning eller andre innendørs aktiviteter. Gripgrab-strømpen har nettpaneler, noe som betyr a…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

GripGrab No-show sokk er en ekstremt komfortabel og pustende sokk laget av coolmax materialer. Sykkelsokken er spesielt egnet for spinning eller andre innendørs aktiviteter. Gripgrab-strømpen har nettpaneler, noe som betyr at du er garantert en høy pusteevne samt støtte bakerst mot Achilles-senen, mens du forhindrer at strømpen faller. I tillegg har sokken en no-show-profil, som holder den utenfor ankelen.

applikasjon
Sokken er spesielt egnet for bruk i varme omgivelser, inkludert spinning, ettersom sokken har nettpaneler som sikrer god pusteevne, og lindrer også Achilles senen på grunn av bakre støtte.

spesifikasjoner

  • Farge Svart
  • Lett coolmax materiale
  • Luftige nettingssoner som sikrer god pusteevne
  • No-show-profil
  • Materialer: 40% akryl, 29% polyester, 20% nylon, 7% bomull, 4% polyuretan

kvalitetsnivå
Sokken har nettpaneler, som gir høy pusteevne og lindrer achillessenen med ryggstøtten. I tillegg er sokken laget av coolmax-materialer.

Vedlikehold
Imidlertid kan sokkene vaskes i maskin uten blekemiddel, i tillegg må sokkene ikke veltes.Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
13.01.2019
God strømpe, fødderne bliver ikke så varme