2 anmeldelser
Ønsker du et par deilige sykkelsokker som er ekstremt pustende og samtidig sikrer høy komfort. Disse Race Lite sykkelsokker fra Sensor gir alt du trenger når du sykler på en varm sommerdag. Sykkelstrømpen er lett, laget med …
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Ønsker du et par deilige sykkelsokker som er ekstremt pustende og samtidig sikrer høy komfort. Disse Race Lite sykkelsokker fra Sensor gir alt du trenger når du sykler på en varm sommerdag. Sykkelstrømpen er lett, laget med forsterket tå og hæl, også laget med doble lag ved ankelen. Sokkene er designet i svart og grått med hvite markeringer.

applikasjon
Når du sykler om sommeren, er disse Race Lite-sokkene fra Sensor det perfekte valget. Sokkene egner seg til sommerbruk, men kan også lett brukes til spinning. Strømpen er enkel og superkomfortabel å trene.

  • Farge: svart / grå
  • Materiale: 30% bomull 30% polyester 20% poplin 15% polyamid 5% elastan
  • Nett for ventilasjon
  • Forsterket tå og hæl
  • Lett
  • Dobbelt lag ved ankelen
  • Ideell for sykling

kvalitetsnivå
Med disse sykkelsokkene er du garantert en komfortabel trening ettersom strømpen er laget med ventilasjonsegenskaper. Ankelen er laget av netting, som er et veldig pustende og pustende materiale. I tillegg er sokkene laget med dobbelt lag ved ankelen, samt forsterkning ved tå og hæl.

Vedlikehold
Vi anbefaler å vaske strømpene på 30 grader. Det er alltid en god idé å bruke sportsvaskemiddel, da dette vil forlenge levetiden og fjerne lukt fra sykkelsokkene.Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
17.04.2017
Blev meget positivt overrasket da jeg første gang prøvede disse sokker- de er bedre/mere velsiddende end de fleste andre sokker jeg har brugt før og som har kostet 2-3 gange så meget men så havde disse jo også en "kendt" cykelnavn ;-) Så disse Sensor sokker kan anbefales
19.01.2017