Disse Race Lite sykkelsokker fra Sensor er for deg som ønsker å ha et par deilige sykkelsokker i et smart design. Sokkene er designet i svart og grønt med grå områder. Sokkene er ekstremt pustende og sørger for at du får en …
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Disse Race Lite sykkelsokker fra Sensor er for deg som ønsker å ha et par deilige sykkelsokker i et smart design. Sokkene er designet i svart og grønt med grå områder. Sokkene er ekstremt pustende og sørger for at du får en komfortabel trening. Her får du en lett og pustende sykkelstrømpe, som er laget med forsterket tå og hæl.

applikasjon
På en varm sommerdag kan du bruke disse Race Lite-sokkene fra Sensor. Sokkene er lette og pustende, noe som gjør sykkelturen ekstra komfortabel. Sykkelsokkene fra sensoren kan også enkelt brukes til spinning.

  • Farge: svart / grønn
  • Materiale: 30% bomull 30% polyester 20% poplin 15% polyamid 5% elastan
  • Nett for ventilasjon
  • Forsterket tå og hæl
  • Lett
  • Dobbelt lag ved ankelen
  • Ideell for sykling

kvalitetsnivå
Ankelen til denne sykkelstrømpen er laget av nett, som skaper ventilasjon og dermed sikrer høy komfort. Hvis du vil ha et par sykkelsokker som garanterer deg en komfortabel trening som støtter de rette stedene, er dette strømpen for deg. I tillegg er sokkene laget med dobbelt lag ved ankelen, samt forsterkning ved tå og hæl.

Vedlikehold
Vi anbefaler å vaske strømpene på 30 grader. Det er alltid en god idé å bruke sportsvaskemiddel, da dette vil forlenge levetiden og fjerne lukt fra sykkelsokkene.Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.