2 anmeldelser
Disse Tour Merino sykkelsokkene i Sensorull er rettet mot sykkelentusiasten som legger vekt på kvalitet og komfort. Sokkene er laget av Merinoull fra New Zealand, noe som gir deg en fin myk strømpe. Sålen er designet i plysj…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Disse Tour Merino sykkelsokkene i Sensorull er rettet mot sykkelentusiasten som legger vekt på kvalitet og komfort. Sokkene er laget av Merinoull fra New Zealand, noe som gir deg en fin myk strømpe. Sålen er designet i plysj og det er forsterkning i tå og hæl.

applikasjon
Disse Tour Merino sokkene fra Sensor er designet for helårsbruk. Sykkelstrømpen er lett og pustende, noe som gjør sykkelturen mer komfortabel.

  • Farge: svart / grå
  • Materiale: 30% Merinoull 50% polyester 15% polyamid 5% elastan
  • Forsterket tå og hæl
  • Plysjsåle i plysj
  • Lett
  • Ideell for sykling

kvalitetsnivå
Hvis du er ute etter en behagelig og lett sykkelstrømpe i ull, er denne Tour Merino strømpen bare for deg. Merinoull har mange fine egenskaper, som temperaturregulering, svetteopptak og beskyttelse mot svette lukt. Med disse sokkene er du garantert en behagelig trening og en sykkelstrømpe som støtter de rette stedene.

Vedlikehold
Når du vasker ullproduktene dine, bør du alltid vaske med ullvaskemiddel for å opprettholde ullens egenskaper og levetid. Vi anbefaler å vaske for hånd eller på et ullprogram, men du kan også enkelt vaske dem på et vanlig program på 30 grader når du vasker det med ullvaskemiddel. Ull kan ikke veltes.Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
06.02.2018
helt tilfreds behagelige at have på,kan anbefales.
03.12.2017
Sidder godt på foden og god varme ingen kolde fødder på cykelturen