Smart ullsokk i deilig og lett kvalitet. Sokken er deilig elastisk og tilpasser seg fint til foten, noe som skaper utrolig god komfort. Sokken har både en temperaturregulerende og fukttransporterende effekt som gjør den bra …
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Smart ullsokk i deilig og lett kvalitet. Sokken er deilig elastisk og tilpasser seg fint til foten, noe som skaper utrolig god komfort. Sokken har både en temperaturregulerende og fukttransporterende effekt som gjør den bra for både daglig bruk og sport.

applikasjon
Sokken er en klar favoritt for hele familien, da den både er holdbar og føles utrolig fin på foten. Sokken er egnet for både daglig og aktiv bruk på grunn av sin temperaturregulering og fukttransporterende effekt. Ullen tilfører også en naturlig antibakteriell funksjon til sokken.

spesifikasjoner:

  • Farge: Svart - Svart
  • Materialer: 60% merinoull, 36% nylon, 4% lycra,
  • fukttransporter
  • Temperaturregulerende
  • Naturlig antibakteriell
  • Oeko-Tex og Woolmark Blend sertifisert

kvalitetsnivå
Sokken er en aktiv sokk av høy og holdbar kvalitet. Siden sokken inneholder ull, har den en naturlig antibakteriell og fukttransporterende effekt, noe som er en tydelig fordel ved aktiv bruk. Sokken er forsterket på hæl og tå, noe som sikrer en deilig holdbar kvalitet. En deilig eco-tex sokk til prisen.

Vedlikehold
Siden sokken inneholder ull, anbefaler vi en 30-40 graders ullvask. Vi anbefaler også at du alltid bruker et sportsvaskemiddel beregnet på ull, da dette vil forlenge levetiden til produktet. Ull tåler ikke tørketrommel.

Ingen anmeldelser for dette produktet.