Soveposer og underlag

Soveposer til hele familien

Finn en sovepose hos Atredo til alle behov. Uansett om det er vinterturen hvor det å kunne få varmen i soveposen som betyr alt, eller om det er soveposen til de varme somrene hvor du virkelig har behov for å ikke overopphetes og å kunne puste gjennom så du kan sove med en tilpass temperatur.

Soveposer fås i ulike materialer og tykkelser samt i meget forskjellige kvaliteter.
Kvaliteten på soveposen kan være vanskelig å se umiddelbart, men vi hos Atredo har sørget for at du kan finne den soveposen som passer til akkurat ditt behov og samtidig være sikret en god kvalitet. Alle våre soveposer er egnet til friluftsliv og tåler litt av alt.

Velg den rette soveposen

Å velge sovepose avhenger også veldig av når du skal ha den med. Skal du ut på fottur er det godt med en sovepose som ikke veier mye og samtidig er enkel å pakke sammen og som ikke fyller noe. Skal dere på telttur hvor dere ikke skal gå med oppakning kan det kanskje være deilig å velge en sovepose med litt mer fyll i, som dermed vil føles mer komfortabel og dyneaktig. Vil du at barna skal ha sovepose med på leir kan det være lurt med en som enkelt kan pakkes ut, men som likevel sørger for å holde dem varme om natten.

Om du liker det ene materiale over det andre når du skal velge sovepose er veldig individuelt og mange danner seg ulike erfaringer med soveposenes kvaliteter hver.

Før var soveposen kanskje ikke så populær og du har kanskje dårlige minner fra en gang du selv sov i sovepose. Slik behøver det ikke å være lengre. Soveposene i dag skal leve opp til store komfortkrav. De føles både anderledes i materialer og fyll, men er samtidig også bedre utviklet til å tilpasse temperaturen og har langt bedre pusteevne.