Her får du en original støttefot fra Puky for bruk på ditt barns 20 "Crusader- eller Skyride-sykkel. I likhet med selskapets andre støttebein, gir Puky her en ekstremt solid og solid støttefot av høy kvalitet til en 20" sykk…
Les mer
NOK 90,19
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Her får du en original støttefot fra Puky for bruk på ditt barns 20 "Crusader- eller Skyride-sykkel. I likhet med selskapets andre støttebein, gir Puky her en ekstremt solid og solid støttefot av høy kvalitet til en 20" sykkel for barn. Støttebeinet er laget av en robust blanding av aluminiumsmateriale slik at det ikke plager kjøringen til barnet, og kan fremdeles gi den nødvendige komforten og stabiliteten for sykkelen.

applikasjon
Denne støttefoten fra Puky gir et høyt kvalitetsnivå, og støtten og stabiliteten blir gitt til sykkelen fra Puky. Støttefoten kan brukes på 20 "Crusader eller Skyride fra Puky. Støttebeinet kan også forkortes etter behov.

spesifikasjoner

  • Materiale: Lett aluminium
  • Plaststykke
  • Kan forkortes

Monterings
Dette støttebeinet monteres enkelt på din Puky løpesykkel, med de medfølgende komponentene som hjelper til med dette. Selve monteringen skal gjøres ved hjelp av en unbrakonøkkel.

kvalitetsnivå
Puky har gitt et stort navn i det internasjonale markedet ved å gi komfort og funksjonalitet til barnet. Dette er forankret i solide materialer og teknologier der sikkerheten og trivselen til barnet står på spill. Kunden kan derfor være trygg når han kjøper produkter fra Puky.

Vedlikehold
Støttefoten kan ikke opprettholdes mye, men kan lett tørkes av med en fuktig klut av smuss og skitt. Du bør også gi tråden litt syrefri olje og stramme nøttene etter litt tid.

EAN: 4015731096228Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.