Med denne støttefoten lar Puky deg holde barnets sykkel stående for å unngå riper og riper. I et lett og solid aluminiumsmateriale gir støttefoten god komfort og stabilitet for løpesykkelen til barnet ditt. I tillegg kan stø…
Les mer
NOK 82,68
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Med denne støttefoten lar Puky deg holde barnets sykkel stående for å unngå riper og riper. I et lett og solid aluminiumsmateriale gir støttefoten god komfort og stabilitet for løpesykkelen til barnet ditt. I tillegg kan støttefoten forkortes i lengde for å matche ditt barns preferanser.

applikasjon
Denne støttefoten fra Puky gir støtte og stabilitet til løpsykkelen til barnet ditt, slik at du trygt kan forlate den uten tanker. Støttefoten er laget av et plastisk sluttstykke som reduserer risikoen for riper. Denne støttefoten passer til Pukys Z8 så vel som 18 "og 24" sykler.

spesifikasjoner

  • Modell: LR Ride
  • Materiale: Lett aluminium
  • Plaststykke
  • Kan forkortes

Monterings
Denne støttefoten monteres enkelt på en LR Ride løpesykkel der den kan monteres med de medfølgende komponentene. Dette bør gjøres med en unbrakonøkkel.

kvalitetsnivå
Puky er merket der kundene får en god kvalitet. Selskapet har alltid hatt komforten for barn og økt funksjonalitet i tankene under produksjonen av produkter der robuste materialer og solide teknologier har blitt brukt. Kunden kan derfor være trygg når han kjøper produkter fra Puky.

Vedlikehold
Støttefoten, som sådan, krever ikke større vedlikehold, men kan med fordel tørkes av med en fuktig klut av skitt og skitt. Videre kan det være fint hvis du gir tråden litt syrefri olje og strammer nøttene etter litt tid.

EAN: 4015731096099Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.