Disse støttehjulene fra Puky passer til alle Puky 12"-sykler. Du får en ytterst god komfort og passform, og de er enkle å montere. Støttehjulene er designet spesielt til Pukys sykler, og kan gi en ordentlig komfort og støtte …
Les mer
NOK 209,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Disse støttehjulene fra Puky passer til alle Puky 12"-sykler. Du får en ytterst god komfort og passform, og de er enkle å montere. Støttehjulene er designet spesielt til Pukys sykler, og kan gi en ordentlig komfort og støtte til ditt barns sykkel fra Puky.

Bruk
Disse allsidige støttehjulene fra Puky gir anledning til en økt komfort og stabilitet til ditt barns sykkel, så det kan bli en god opplevelse å skulle lære å sykle. Støttehjulene henvender seg til 12"-sykler fra Puky, hvor spesielt Z2 og ZL titter frem.

Spesifikasjoner

  • Hjul: PVC
  • Materiale: Stål
  • Ringer av stål
  • Medfølgende muttere og beslag til montering
  • Til 12"
  • Z2/ZL 12"

Montering
Disse støttehjulene monteres enkelt med de medfølgende mutterne og beslag, hvor en unbrakonøkkel enkelt kan brukes til å montere dem forsvarlig fast på ditt barns sykkel.

Kvalitetsnivå
Puky har skapt seg et stort navn ved å tale barnas sak når det kommer til sykkeldeler. Dette skapes ved at komfort og funksjonalitet blir implementert i produkter, herunder robuste materialer og solide design. Dermed er barnets sikkerhet og velvære i fokus under utvikling slik at kunden kan være trygg ved kjøp av produkter fra Puky.

Vedlikehold
Vi ønsker ikke å anbefale mye vedlikehold av dette produktet, men man kan med fordel tørke over det med en fuktig klut ved skitt og smuss. Det kan dessuten være en god idé å bruke litt syrefri olje til vedlikehold av gjengene, og etterspenne mutterne etter noe tid.

EAN: 4015731094248

Ingen anmeldelser for dette produktet.