Disse støttehjulene passer til Pukys stålmodell. Her får du uovertruffen kvalitet og passform Spesialdesignede støtteben fra Puky passer perfekt til Pukys 16 "og 18" sykler med stålramme. Dette gjør at barnet får den nødvendi…
Les mer
NOK 179,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Disse støttehjulene passer til Pukys stålmodell. Her får du uovertruffen kvalitet og passform Spesialdesignede støtteben fra Puky passer perfekt til Pukys 16 "og 18" sykler med stålramme. Dette gjør at barnet får den nødvendige støtten og gleden ved å skulle lære å ferdes på sykkelen. Støttehjulene er laget av et robust materiale, hvor stålstengene også bidrar til å gi denne store stabiliteten.

Bruk
Støttehjulene her fra Puky gir en nødvendig støtte og komfort til barnet så opplevelsen ved å skulle lære å ferdes på en sykkel blir god. Støttehjulene er rettet mot 16 "og 18" sykler fra Puky, inkludert modellen Z med stålramme.

Spesifikasjoner

  • Hjul: PVC
  • Materiale: Stål
  • Ringer av stål
  • Medfølgende muttere og beslag til montering
  • Til 16" og 18"
  • Z sykler fra Puky med stålramme

Montering
Man kan enkelt montere disse støttehjulene ved at man benytter seg av de medfølgende komponenter til montering. Dette bør gjøres ved hjelp av en unbrakonøkkel.

Kvalitetsnivå
Puky har i mange år skapt sikkerhet og velvære for barn ved å utvikle kvalitetsprodukter til barn hvor komfort og funksjonalitet er implementert i produkter ved et nøye materialvalg og solide design. Dette har gitt dem et verdensomspennende salg hvor hver enkelt kunde kan være tilfreds ved kjøp av produkter fra Puky.

Vedlikehold
Denne flotte flaskeholderen krever ikke noe videre vedlikehold, men kan tørkes raskt over med en fuktig klut om den blir skitten og sølete. Det kan dessuten være en god idé å bruke litt syrefri olje til vedlikehold av gjengene, samt å etterspenne mutterne etter en stund.

EAN: 4015731094262

Ingen anmeldelser for dette produktet.