Disse kvalitetsstøttehjulene passer 16" og 18" Puky-sykler med aluminiumsramme. Støttehjulene kan gi komfort og stabilitet til sykkelen din fra Puky, og dermed gjøre det til en god opplevelse for barnet ditt til å lære å sykl…
Les mer
NOK 209,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Disse kvalitetsstøttehjulene passer 16" og 18" Puky-sykler med aluminiumsramme. Støttehjulene kan gi komfort og stabilitet til sykkelen din fra Puky, og dermed gjøre det til en god opplevelse for barnet ditt til å lære å sykle. Hjulene er robuste, mens selve stativene er laget i et robust materiale.

Bruk
Pukys støttehjul gir nødvendig komfort og støtte til barn når de skal lære å sykle og få en god opplevelse. Disse støttehjulene passer til 16" og 18" sykler fra Puky, her spesielt modellen ZL.

Spesifikasjoner

  • Hjul: PVC
  • Materiale: Stål
  • Ringer av stål
  • Medfølgende muttere og beslag til montering
  • Til 16" og 18"
  • ZL sykler fra Puky med aluminiumsramme

Montering
Støttehjulene monteres lett med de medfølgende komponentene som enkelt kan brukes med en unbrakonøkkel. Deretter kan du raskt begynne å sykle på sykkelen.

Kvalitetsnivå
Puky har opprettholdt et høyt kvalitetsnivå gjennom mange år. Dette er gjennomført ved å ha barnas sikkerhet og velvære i tankene, og ved å bruke solide materialer og robuste design. Dette har gitt dem et verdensomspennende salg hvor hver enkelt kunde kan være tilfreds ved kjøp av produkter fra Puky.

Vedlikehold
Vi anbefaler ikke mye vedlikehold av disse støttehjulene, men du kan enkelt tørke over dem med en fuktig klut ved smuss og skitt. Det kan dessuten være en god idé å bruke litt syrefri olje til vedlikehold av gjengene, samt å etterspenne mutterne etter noe tid.

EAN: 4015731094255

Ingen anmeldelser for dette produktet.