Sykkeltrøyer

Det er svært viktig at du har den optimale påkledningen når du er ute og sykler. Det spiller ingen rolle om du er en konkurransesyklist som sykler på høyt nivå, eller om du bare bruker sykkelen til å få litt mosjon en gang i blant. Det er særlig viktig å dekke overkroppen korrekt, da det alltid er den som er mest utsatt for vind. Derfor er det viktig at du opprettholder riktig temperatur i kroppskjernen din. Du produserer også mest svette og varme fra ryggen, så du må være oppmerksom på at trøyen eller genseren din er pustende og har god ventilasjon på ryggen.

Trøyer med eller uten korte ermer

Disse trøyene blir for det meste brukt i de varme månedene eller under en jakke i overgangsmånedene. Det handler i bunn og grunn om å kle seg etter værforholdene. Bare husk at du ikke må begynne å fryse, så hvis du sykler i en trøye uten ermer, kan det være lurt å ta med seg en tynn vindjakke. Det skal imidlertid sies at det er mye bedre å svette litt ekstra enn det er å fryse.

Trøyer med lange ermer

Disse trøyene bruker man f.eks. en kjølig sommerkveld eller i overgangsmånedene. Det er også noen som bruker dem under en jakke i de kalde månedene. Igjen er det viktig at de er pustende og/eller har ventilasjon på ryggen, slik at du kan bli kvitt varmen. På den måten unngår du å bli klam og fuktig. Du må være oppmerksom på at en trøye, enten den er kortermet eller langermet, gjerne skal sitte tett på kroppen. Men du må være i stand til å bevege deg i den og være komfortabel.

Her kan du se hvilke kategorier vi har innen sykkeltrøyer, og du kan selv velge hvilken kategori du vil gå inn i. Når du har valgt en kategori vil alle merkene bli vist, men ønsker du å se utvalget fra et bestemt merke, kan du alltid velge dette øverst på siden. Det skal sies at størrelsene varierer avhengig av hvilket merke du velger, så derfor anbefaler vi at du bruker størrelsesguiden under trøyens spesifikasjoner. Er du usikker på hvordan og hvor du skal ta målene dine, kan du se det via guiden på linken under:

Størrelsesguide