Denne sykkeltrøyen for kvinner gir solide muligheter for en optimal opplevelse på sykkelen, med en viss pusteevne og holdbare tendenser som kommer i spill. Sykkeltrøyen får en tempererende og pustende effekt med en blanding …
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Denne sykkeltrøyen for kvinner gir solide muligheter for en optimal opplevelse på sykkelen, med en viss pusteevne og holdbare tendenser som kommer i spill. Sykkeltrøyen får en tempererende og pustende effekt med en blanding av merinoull og tencel som kan gi en transport av fuktighet og svette. Dette gjør at kroppen kan holde seg tørr og passform gjennom hele syklusen. Denne ventilasjonseffekten gir gode muligheter for en høy ytelsesevne der kroppen både kan få lov til å puste og bli temperert. Sykkeltrøyen er også designet etter kroppens høyeste behov og anatomiske evner, slik at klærne ikke vil bry seg underveis.

applikasjon
Zephyr Lite Tee fra Mons Royale gir unike spesifikasjoner til brukeren slik at en maksimal og komfortabel ytelse kan bygges på sykkelen. Sykkeltrøyen kan brukes i mange forskjellige sammenhenger, men stoffet er ideelt for bruk under varme forhold.

spesifikasjoner

 • Mons standard passform for god komfort og holdbarhet
 • Høy nakke for perfekt kjøring
 • Trinnvise sømmer med splitt ved siden
 • Integrert tørking av solbriller
 • Anti-lukt
 • Transport av svette og fuktighet
 • 140 gsm Merino / Tencel-blanding
 • Materiale:
  • 60% merinoull
  • 40% Tencel

kvalitetsnivå
Mons Royale gir alt de har når de produserer produkter med en høy prosentandel av komfort og funksjonalitet som en forutsetning. Dette har kommet til verden gjennom et utvalg av faste materialer og funksjonelle design som kan oppfylle naturens forventninger til brukeren. Dette har tilbudt dem et verdensomspennende salg der selv den enkelte kunde kan delta i rally. Kunden kan derfor være trygg på å kjøpe produkter fra Mons Royale.

Vedlikehold
Vedlikehold av denne sykkeltrøyen kan bare gjøres ved å vaske den i en myk vask med sportsvaskemiddel eller ullvaskemiddel. Dette vil gi det beste resultatet og bevare stoffets unike spesifikasjoner og samtidig sikre en lang levetid. Vi anbefaler imidlertid ikke å bruke en tørketrommel etter vask.

Guide størrelse guide

liten Medium stor X-Large
Bryst 90 - 97 cm 97 - 104 cm 104 - 111 cm 111 - 118 cm
Midje 76 - 83 cm 83 - 90 cm 90 - 97 cm 97 - 104 cm
Hofte 89 - 96 cm 96 - 103 cm 103 - 110 cm 110 - 117 cm
innersøm 79 - 81 cm 81 - 83 cm 83 - 85 cm 85 - 87 cm

Available variants:

S, M

Ingen anmeldelser for dette produktet.