Code Techlace fra Giro er designet for å løpe gjennom tøffeste terreng og klima og fremdeles tilby brukeren høy komfort og funksjonalitet. Toppen av sykkelskoene er foret med Giros Evofiber-materiale som kompletterer Superna…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt*
899 NOK
'

Code Techlace fra Giro er designet for å løpe gjennom tøffeste terreng og klima og fremdeles tilby brukeren høy komfort og funksjonalitet. Toppen av sykkelskoene er foret med Giros Evofiber-materiale som kompletterer Supernatural fit-settet med perfekt passform og støtte for halen. Yttersålen er laget av Easton EC70 karbon, som gir en ekstrem stivhet i profesjonell klasse. Sålen er ferdig med en støpt og tøff Vibram gummisåle, som gir beskyttelse og grep når du kjører på bratte og tøffe terreng. Code Techlace er revolusjonerende med sitt låsesystem som erstatter tidligere snøreteknikker. Dette lar deg "male" skoen fast på foten og gi samme tetthet over skoen. En Boa L6-skive lar deg justere denne tettheten med intervaller på bare 1 mm. Dette gir en rask, nøyaktig og intuitiv justering av skoen.

applikasjon
Code Techlace fra Giro er designet for å gi komfort og funksjonalitet i selv det tøffeste terrenget, ved å ha en utrolig holdbar og allsidig sykkelsko. Sykkelskoene er veldig enkle å bruke da de kan justeres ned til millimeter. Dette sikrer at skoene sitter nøyaktig som de skal og nesten er malt til foten. Denne utmerkede tettheten sammen med litt letthet, merker du knapt å bruke skoen.

spesifikasjoner

  • Revolutionerende Techlace-system
  • Høy kraftoverføring
  • Blonder nedleggelse og Boa L6
  • Rask og intuitiv justering i tri på 1 mm
  • Økt holdbarhet
  • Topp i Evofiber
  • Super naturlig Fit kit
  • Yttersåle i Easton EC70 karbon
  • Hardstøpt Vibram gummisåle
  • Vekt: 345 gram (størrelse 42) pr sko.

kvalitetsnivå
Giro produserer noen av markedets beste produkter for prisen, noe som har gjort dem til en dominerende faktor i markedet. Selskapet nyter stor respekt i sykkelmiljøet der de produserer sykkeltilbehør for både amatører og profesjonelle. Giro fokuserer på komfort, funksjonalitet og innovasjon, der de alltid bruker de nyeste teknologiene og materialene.

Vedlikehold
Sykkelskoene har en innleggssåle som kan fjernes og vaskes. Vi anbefaler å rengjøre sykkelskoene med en fuktig klut for best mulig resultat. I tillegg må man passe på å rengjøre skoene umiddelbart etter å ha blitt utsatt for skitt og skitt.

Guide størrelse guide

CM EU
25 39-40
26 40,5 - 41
26.5 41,5
27 42 - 42,5
27.5 43
28 43,5 - 44
28.5 44.5
29 45 - 45,5
29.5 46
30 46,5 - 47
30.5 47,5
31 48
31.5 49
32 50
Ingen anmeldelser for dette produktet.